Следва

Лунна диета - Фаза на бързото пролетно отслабване

Седмичен ХОРОСКОП - 25 – 31 март

Сара Джесика Паркър се ражда на 25 март 1965 година, в Нелсънвил – малко градче в щата Охайо...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Дори главата ти да е пълна с идеи, не взимай сериозни решения в началото на периода: може да получиш известие, което коренно да промени твоите планове и намерения. Последната седмица на март е доста романтична за Овена и самотните представители на знака ще имат шанса да сложат край на уединението си. Сега е времето, когато можеш да се насладиш напълно на всички удоволствия свързани с любовта и романтиката. Не пропускай своя шанс!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Тази седмица ще дишаш свободно, незабелязано ще отпаднат всички ограничения и задръжки, ще проявяваш открито емоциите си и ще намираш разбиране в очите на околните. Звездите са се погрижили за теб. Използвай дадения ти шанс! Събитията ще се развиват благоприятно за теб, сега никой и нищо не може да попречи на плановете ти. В личен план ще бъдеш склонен да следваш капризите на романтичното си настроение.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Най-важното за теб в рамките на този седем дневен период е взимането на правилно решение. Сега се намираш на границата - може да поемеш по една или друга посока, но да се върнеш назад и да промениш своя избор ще бъде много сложно. Определи целите си и начините за тяхното постигане. Ако искаш да отслабнеш – време е да се сложиш на диета. Ако очакваш да откажеш пушенето – потърси в търговската мрежа специални пластири. Направи си подходяща тренировъчна програма и взимай витамини. Всичко е в твоите ръце!

РАК 22.06 – 23.07

Добро настроение, воля за успех в бизнеса и желание да се харесаш на другите ще те съпътстват през тези седем дни. И трябва да се каже, че ще постигнеш целите си. Възможно е също така, често да влизаш в ролята на мъдър съветник или справедлив съдия - ще съумяваш да намираш разумен изход и да разрешаваш проблемите по мирен начин. В личен план за Раците краят на март е време за любов и романтика.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Животът на Лъвовете в края на март ще бъде по-наситен, интересен и позитивен. Положителните емоции ще те съпътстват през целия период. Възможно е да откриеш в себе си нови творчески пориви. Ще изненадаш не само околните, но също така и себе си. За да привлечеш вниманието на противоположния пол, бъди такъв какъвто си, не слагай маски.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Животът на Девите в края на март ще бъде по-спокоен, без излишни изблици и бурни емоции. Има вероятност да промениш отношението си към нещата и да не бъдеш толкова консервативен в своите становища. Може да преразгледаш и любовните си отношения, дори да се решиш на сериозна стъпка, да се откажеш от партньора си, с които дълго време си бил обвързан. Добре помисли, преди да вземеш такова решение.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

През тези дни в служебните дела, може да те причакат някои изненади и трудности. За теб сега е по-добре да не се намесваш в естествения ход на събитията. Необходимостта да изясняваш отношенията си с домашните или да провеждаш възпитателни мероприятия, може да те извади извън релси, тъй като едва ли ще бъдеш в състояние да обърнеш ситуацията в желаната от теб посока.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Някаква едва доловима тайна може да се усеща в случващото се около теб. Но на теб дори ще ти хареса да разгадаваш загадки и да повлияваш хода на събитията. Това е време за подобрения в работата и в отношенията. В работата - безпрецедентен успех, защото майсторски ще генерираш идеи и блестящо щи ги въплъщаваш. Остави се на чувствата, те ще те водят към реални действия. Може да поставяш условия!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Опитай се през този период да не допускаш мрачни мисли и да избягваш конфликтите на работното място или у дома: загубвайки контрол над себе си, може да наговориш твърде излишни неща. Ако отношенията все пак стигнат до задънена улица, не зацикляй върху негативното, оставайки сам – понякога човек се нуждае просто от съчувствие, за да се успокои.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Оптимизмът ще ти позволи да се справиш с всяко предизвикателство през тази седмица. Почти през всички дни, с изключение на четвъртък, ще те съпътства увереност, която ще ти помогне да преодолееш брилянтно възникналите пречки. Седмица е благоприятна за завързването на полезни контакти и получаване на важна информация. Понеделник е подходящ за начертаване на нови планове и творчески идеи. В сряда се посъветвай с приятелите си, ако трябва да вземеш сериозно решение. В неделя, общувай повече с любимите хора.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Важно е, да поддържаш позитивно отношение във всички ситуации, негативните емоции сега са много вредни за здравето ти. Да, най-вероятно събитията няма да се развиват по най-благоприятен начин за теб, но опитай да погледнеш на случващото се от друга гледна точка. Ще забележиш много положителни нюанси. Старай се да се усмихваш по-често - още повече, че твоите близки са готови да направят всичко, за да предизвикат усмивката ти. Оптимизмът ще ти осигури страхотно самочувствие!

РИБИ 20.02 – 20.03

Чувствата ти са толкова горещи, че не топлят, а направо изгарят любовта. Хороскопът изисква от теб умереност и сдържаност в отношенията. Необходимостта да работиш ще противостои на желанието ти да побезделничиш. В тази връзка не са изключени сериозни грешни и неспазване на поставени срокове. Някой от приятелите Везни може да те зарази с идеи за нетривиално прекарване на свободното време - например, кулинарни курсове, бънджи скокове, рафтинг...

 

More Astro