Следва

Сьомга в подправки

Лунна диета - Фаза на бързото пролетно отслабване

Разбира се, че ни се иска да изглеждаме по-добре от всякога тази пролет...

Health преди 11 години

Разбира се, че ни се иска да изглеждаме по-добре от всякога тази пролет! С настъпването на пролетта на всеки му се иска да се чувства по-добре, за да може да се порадва на малките радости в живота.

Освен физическата активност, която е препоръчителна за по-добър тонус, можем да си направим и едно бързо прочистване на организма. За да е ефективно най-добре е то да е съобразено с фазите на луната.

Следващата седмица е напълно благоприятна за едно 24 часово гладуване. Датата е 27 март, часът 12:29! Луната е в Пълнолуние!

Диета започва от часа на пълнолунието и продължава 24 часа. Менюто съдържа само течности. Може да се пие вода (изворна, варена, минерална), пресни сокове, които имат диуретични свойства. Най-добре е да се пие прясно изцеден сок от плодове и зеленчуци. Резултатът няма да се забави дълго. Загубата на тегло от 250 грама до 1 кг, тялото ще се очисти и ще се намали подуването.

През останалото време трябва да се храниш балансирано, като внимаваш да не прекаляваш с храната при нарастваща Луна, а при намаляваща може да се отдаваш на някои от хранителните си страсти. Стреми се да се движиш активно и да се наспиваш.

В случай, че след гладуването настъпи “вълчи апетит”, то лунната диета не е подходяща за твоя организъм. Ефектът може да е обратен.
 

 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.