Следва

Звездни и мотивиращи: 7 цитата на месеца

На косъм: Куката катастрофира тежко

"Висша сила ми помогна и оцелях" - сподели Мариан Вълев и допълни, че вече се чувства сравнително добре...

People of art преди 11 години

Мариан Вълев или по-познат като Куката от "Под прикритие" катастрофира и по собствените му думи като по чудо останал жив. Инцидентът станал по път на магистралата до Варна, когато той се връщал от родния си град за София, пише "24 часа".

Актьорът тръгнал да се прибира, въпреки че Варна затвори пристанището си заради ураганния вятър от над 90 км/ч.

По магистралата към Девня силният вятър буквално изхвърлил колата му в канавката. Мерцедесът се обърнал и пострадал сериозно, но актьорът се разминал само с драскотини и няколко шева, уточни самият Вълев в предаване по ТВ7. Нула процента алкохол отчел дрегерът на полицаите, пристигнали на злополуката.

Актьорът смята, че висша сила му е помогнала в този тежък момент. 

“В първия момент не повярвах, че съм жив. Все още не мога да повярвам. Бях сам”, сподели още той и допълни, че се чувства сравнително добре. "Карах с нормална скорост и изведнъж се случи. Полицаите не откриха алкохол в кръвта ми. Духаше много силен вятър и усетих тласък, който преобърна колата".

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра