Следва

Ново във ViewSofia Shop - 4 силно модни неща в тенденцията на черно-белия контраст

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Тейлър Томази Хил - творческият шеф на Moda Operandi - извънредно успешният он-лайн проект, чрез който можем...

All fashion преди 11 години

Карли Клос за Moda Operandi

Тейлър Томази Хил - творческият шеф на Moda Operandi - извънредно успешният он-лайн проект, чрез който можем да си купим всичко от най-големите дизайнери веднага след ревютата им за всеки сезон, почти нямаше нужда да обяснява избора на фирмата да наеме Карли Клос като рекламно лице.

Тейлър го направи, но лаконично, както и беше необходимо: "Нашата пролетна кампания носи името "Живот в розово" - кой друг въплащава тези три думи по-добре от Карли?"

Абсолютно - американката е фантастично свежа и пролетна в новите романтични, нежни и много женствени дрехи на Marc Jacobs, Rochas, Suno и пр.

Цветна, цъфтяща, изобилна кампания, в която талантът на Карли просто избуява. "Le Vie En Rose" пресъздава толкова характерните за сезона романтизъм и феминизъм, а Клос е перфектния модел да предаде това усещане.



Виж всички снимки тук>>

Поредната добра дизайнерска колекция на Токийската седмица на модата



Токийската седмица на модата завърши вчера, но остави така чакания, съвсем оправдано, дух на свобода, различност и мода, която можем и носим с удоволствие на улицата, веднага, в този момент.

Дизайните на Томохиро Озава /Tomohiro Ozawa/, дебютант на форума, са точно това, въплатено в малко на брой, на извънредно качествени кройки, наситени хубави цветове, общо взето най-обикновена, трудно постижима по принцип елегантност, чиито тайни са в простотата, обраността, липсата на мерак за изява на всяка цена и въпреки това извънредно ефектна.
100% made in Tokyo.

Виждаме изтъркани дънки, рокерски якета, милитъри сака и панталони, гладка кожа, обикновени бели потници. Дамските дрехи на Озава бяха представени от популярната актриса и модел Aи Томинага, на която черните кожени панталони стоят убийствено. Чудесна дебютна колекция, искаме я цялата.

Виж цялата колекция тук>>

Жестоките новини около H&M валят като пролетен дъжд - очакваме и колекция, вдъхновена от супер модели



Непрестанен водовъртеж от новости около шведската марка H&M.
Още не сме дочакали H&M Conscious колекцията /по магазините от 28 март/, но вече сме наясно, че Бионсе е новото рекламно лице на марката.
Междувременно въздишаме по новия моден проект на фирмата Other Stories, следим премиерата на бранда на модните седмици, а сега, за радост и удоволствие, става ясно, че гигантът пуска нова пролетно-лятна колекция с вдъхновение - топмоделите.

Марката обяви току що, че новият й проект, наречен New Icons, е вдъхновен от четири от новите топмодели: Дафне Грюнвелд, Джоан Смолс, Линдзи Уиксън и Лиу Уен. Стилът на тези момичета, може би най-популярните модели в света в момента, заради безбройните ревюта, в които участват, снимките за списания и блогове за street style, е максимално уловен и предаден в колекцията - спортни якета, бели потници, високи ботуши, къси гащи, съответните чанти.

И всичко това ще е възможно да се купи в магазините на Н&M още на 18 април!

Виж цялата колекция тук>>

Лара Стоун на корицата на i-D Magazine



Супермоделът Лара Стоун е корицата на новия брой на i-D Magazine. Фотограф на сесията е Тайрън Лебон, а стилист - директорът на отдел мода в изданието Шарлот Стокдейл.

"Това е първата ми работа за корицата на i-D Magazine. Честно да си кажа, аз предпочитах да сложим отпред снимката, на която главата на Лара е слoжена в съд с плодове. Всъщност, тя е, която ми харесва най-много", коментира фотографът.

Ние смятаме, че сесията е въздействаща и силна, различна, интересна, шантава и това е, което ни грабна. Отделно става ясно, че както и да изкривиш или режисираш Лара Стоун, в каквито и свои пъклени стилистични планове да я поставиш, тя абсолютно винаги е на висота. Съвършена висота.

Виж всички кадри тук>>

Новото видео на Джъстин



В четвъртък Джъстин Тимберлейк представи на света видеото към композицията Mirrors, посветено на бабата и дядото на певеца - Сади и Уилям.

Наскоро Уилям почива, и Джъстин решава да заснеме клип, основан на спомените му за него.

Трогателният филм разказва историята на един живот, и по-точно на една любов. Завършва с историята на самия Джъстин, който пее за своите чувства към съпругата си Джесика Бийл.

Песента е част от новия албум на певеца - "The 20/20 Experience."

Харесахме видеото не заради певеца и не заради историята, независимо че признаваме нейната нежност и носталгичност. По-скоро намираме работата на екипа за брилянтна по отношение на стила и естетиката. Харесваме възрастните актьори, младите също, дрехите, бижутата, начина, по който изглежда самият Тимбърлейк в черно. Харесваме интериорните решения, както и контрастите в заснемането.

Наслада за очите, жадни за естетика. Вярваме, ще се съгласите.
 

More All fashion