Следва

Петъчна доза СЕКС: Момчето чудо Лео Меси!

Мадона и новото й гадже Брахим Зайбат в семейна снимка

Ако някой някога е имал съмнения, че красавецът мулат от страстната фотосесия във V Magazine Брахим Зайбат е...

Други преди 11 години

Ако някой някога е имал съмнения, че красавецът мулат от страстната фотосесия във V Magazine Брахим Зайбат е настоящата любовна авантюра на Мадона, те двамата и синът й Роко Ричи, от последния й брак с режисьора Гай Ричи, са засечени на летището в Ню Йорк преди дни като явно доказателство за връзка. И то каква!

Със стоманено изражение като на истински фотомодел, професионалният танцьор Брахим сякаш не забелязва снимащите в несвяст папараци, самата Мадона се усмихва леко изпод маската на недостъпна знаменитост, а възмъжалият вече Роко, който е второ родно дете на голямата певица и звезда, се забавлява искрено с интереса към майка му и нейното младо гадже.

Скрила очите си под черни очила и облечена в дълга пухена парка и широки панталони, поп кралицата, която е на път да навърши 55 години през август, все още има с какво да изненада 25-годишния си любовник, който е привлечен не само от възможноста да стане феноменално известен, но и от привилегията да дели легло с една от най-скандалните и желани жени на миналия и настоящ век. За което, убедени сме, много мъже му завиждат!


















 

More Други