Следва

Яна Маринова става водеща на "Гласът на България"

По женски: Бионсе изведе Блу Айви на обяд

Двете бяха забелязани от фенове на поп-дивата, които бързо документираха разходката със снимки, качени малко по-късно в социалните мрежи, които визуализираха нагледно милата картинка на майка и дъщеря, които прекарват свободното си време заедно...

People of art преди 11 години

Типично по женски 31-годишната Бионсе и 14 месечната й дъщеря излязоха на обяд в неделя през деня.

Двете бяха забелязани от фенове на поп-дивата, които бързо документираха разходката със снимки, качени малко по-късно в социалните мрежи, които визуализираха нагледно милата картинка на майка и дъщеря, които прекарват свободното си време заедно.

Половинката на Джей Зи беше заложила на черни слънчеви очила и палто с качулка за хладния Бруклински следобед, докато Блу Айви Картър, сънливо отпуснала глава върху гърдите на мама, беше обута в ботуши Timberland, дънки и зелено яке с качулка.

"Тя ме запозна с мен", сподели наскоро Бионсе пред Опра, "Определено е още бебе, но ние имаме много силна връзка по между си още от раждането й".


В дъното на снимката се виждат Бионсе и Блу Айви, които търпеливо изчакват обяда си

Пред Vogue певицата споделя, че въпреки нетърпимите болки, които е имала по време на раждането, онзи ден е бил най-щастливият в живота ѝ.

"По време на раждането усетих адски силна връзка между мен и бебето. Представях си, че при всяка контракция то се опитва да избута една много тежка врата”, споделя майката на Блу и продължава, "представях си как малките ѝ ръчички правят това и затова не можех да мисля за собствената си болка. В умът ми беше само тя - моята дъщеря”.

Поп дивата твърди, че иска още деца. Не знае кога ще бъде готова да роди отново, но със сигурност ще го направи. А до тогава и предстоят още много разтоварващи разходки с дъщеря й...

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра