Следва

Топ продуктите на АПРИЛ - Най-доброто на козметичния щанд

Косата ни харесва така – еластисайзер преди измиване

Наскоро открихме един уникален продукт, който прави чудеса с косата ни, нанасяйки се точно тогава - непосредствено преди да я измием...

Hair преди 11 години

Косата е много повече от декоративната част на главата ни, затова заслужава огромно внимание, независимо дали ни слуша или не. Косата отразява голяма част от нас затова е много важно да я обгрижваме непрекъснато. И ако трябва да определим от къде започват всеки път грижите за нея, то със сигурност това би бил моментът преди измиването й.


Emilio Pucci, есен-зима 2013

Наскоро открихме един уникален продукт, който прави чудеса с косата ни, нанасяйки се точно тогава - непосредствено преди да я измием. Става въпрос за еластисайзера на Филип Кингсли!

Това е една изключително необходима грижа, лансирана още преди 26 години, която е подобрила по невероятен начин състоянието на безброй коси, а вече е на път да промени и нашата. Това е първата в света подхранваща терапия, преди употреба на шампоан, която осигурява изключителна хидратация на кутикулата, мигновена мекота, еластичност и жизненост без утежняване или обгръщане на косъма. Терапия, на която със затворени очи можем да заложим, имайки предвид реномето на създателя й Филип Кингсли.

Този гуру в трихологията, или науката, която се занимава изключително с лечението и възстановяване на здравето на косата и кожата на главата, прави открития в сферата на грижата за косата и скалпа, които нямат аналог. С кариера и опит от над 50 години, той разбира повече от всеки друг какво е нужно за да бъдат косата и скалпът здрави. Сред хилядите клиенти на клиниките му в Лондон и Ню Йорк личат имената на Одри Хепбърн, Сър Лорънс Оливие, Джон Траволта, Шер, Барбра Стрейзънд, Кейт Уинслет, Рене Зелуегър, Сигърни Уивър, Кандис Берген и много други. Затова няма как и ние да не му се доверим...

Еластисайзър Philip Kingsley, 150 мл. купуваме от тук, на цена 52 лева.
 

More Hair