Следва

Какво ново - 66-ият международен кинофестивал в Кан официално презентира своя...

„Джанго Зе” в множествено число

Интересното е, че на българска сцена групата „Джанго Зе” може да бъде видяна в...

Music преди 11 години

Автентичният и винаги изненадващ музикант Мирослав Морски ще бъде в центъра на най-купонджиския концерт. Любимият на всички певец и китарист на групата „Джанго Зе” събира на една сцена всички музиканти, които са влизали в нейния състав през годините.

Концертът ще бъде в Studio 5 на 28 март от 22:00 часа и ще ни преведе през различните етапи на групата - от най-ранните хитове като „Грешка” и „Луди жаби”, през непознатия за нас лондонски период на Морски - чак до последните му песни като „Два лимона” и „Двама”.

Интересното е, че на българска сцена групата „Джанго Зе” може да бъде видяна в два състава. Този, в който са записани някогашните хитове на групата влизат Миро Морски, Мирослав Данов (бас) и Георги Варамезов (барабани), и този, в чиято компания през последните години виждахме усмихнатия синеок певец – Иво Николов (бас), Пламен Пеев (барабани) и Галин Горски (акордеон). Вторият състав на „Джанго Зе” прави и най-новите им песни, които ни радват по клубните им участия.

И така, какво ни очаква на 28 март? Миро Mорски ще качи на сцената всички музиканти, свирили и свирещи в групата „Джанго Зе” плюс певица, плюс майстор на кларинет и саксофон, плюс два комплекта барабани, плюс много „луди жаби”... купонът е гарантиран, така че не закъснявайте!
 

More from View Sofia

More Music