Следва

Четиво в четвъртък: Откъс от "Биография" на Адел

Обичта на известните - Оливия Уайлд и Джейсън Судейкис се отдадоха на любов и страсти в Дисниленд

Някои казват, че това е най-щастливото място на Земята, но за Оливия Уайлд и Джейсън Судейкис освен щастливо също така то е и най-романтичното...

People of art преди 11 години

Някои казват, че това е най-щастливото място на Земята, но за Оливия Уайлд и Джейсън Судейкис освен щастливо също така то е и най-романтичното.

Холивудската двойка превърна Дисниленд в собствения си частен рай във вторник и не спря да демонстрира любовта си пред очитe на стотици посетители на увеселителния парк. Оливия и 37-годишната й половинка не се отделиха един от друг нито за секунда и изглеждаха по детски щасливи само, защото бяха заедно.

Разбира се, страстите им не останаха скрити и за папараците, които проследиха всяка стъпка на влюбените гълъбчета през целия им ден.


Напълно в тон с всичко заобикалящо ги в Дисниленд красивата Холивудска актриса беше заложила на ярко жълта тениска, бели джинси и кецове Converse, а половинката й контрастираше на нея, но не и на всичко останало, със синя блуза, сиви дънки и маратонки Nike.



Оливия Уайлд и Джейсън Судейкис се сгодиха по време на Новогодишните празници. Двамата бързо признаха за годежа, но никои от тях не разкри подробности около предстоящата сватба.

Всъщност това ще е втори брак и за двамата актьори. Двойката се среща от края на 2011-а, а преди това Оливия бе омъжена цели 8 години за италианския граф Тао Русполи.

Джейсън пък бе женен за сценаристката на филма "Напълно перфектно" Кей Кенън, но двамата се разведоха през 2010 г.



Пред априлското издание на Marie Claire Оливия разкрива, че и двамата са имали други връзки, когато са се срещнали, но искрите между тях били толова големи, че любовния пожар се запалил от само себе си.

"Той е толкова готин, толкова смешен и аз наистина съм голям фен на бързия му ум и интелигентността му. Освен това той е брилянтен актьор с мозък като бръзнач и когато го харесах веднага си помислих, че не съм достатъчно красива или умна за него." - споделя още Уайлд в интервюто.

Не знаем как и е минало изобщо през главата на атрисата, че не е достатъчно красива, след като тя е една от най-сексапилните актриси в Холивуд, но поне ще сме спокойни, че след като е сгодена за своя принц вече, такива мисли повече няма да се навъртата около нея.




More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра