Следва

Звездите и тенденциите: Любимото райе - кой как го носи?

Това ни трябва в гардероба - Супер лятната колекция маратонки на Michael Kors

Пролетно-лятната колекция на американския бранд Michael Kors има фантастично ново попълнение - линия...

All fashion преди 11 години

Пролетно-лятната колекция на американския бранд Michael Kors има фантастично ново попълнение - линия разноцветни маратонки от няколко жестокo добри модела.

Разбира се, макар и наричани с всевъзможни определения от спортния речник, като trainers, sneakers, кецовете на Kors са създадени като изключителен градски тренд, какъвто са всъщност маратонките, съвсем буквално взети от стадиона, в последните няколко сезона.

Неонови цветове проблясват в слънчевия град, златни и сребърни цветове се съчетават с летния загар, обожаваме ги с мини рокли, къси и дълги панталони, топове, джинси, поли. Високи до глезена или изрязани като VANS, с връзки, без връзки, ластици или лепки, 10-те избрани от нас перфектни кеца Kors са свежото попълнение, с което бихме радвали гардероба си това лято.

И ги намираме всички, че и още, тук michaelkors.com

















More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.