Следва

Рич Форестър напуска "Дързост и красота" в 6345-ата серия

"На светло с Люба Кулезич" вече и в събота

Още от тази събота зрителите на Нова ТВ ще могат да гледат предаването „На светло с Люба Кулезич”, което вече ще се излъчва в събота и неделя от 9.00 до 11.00 ч...

Events преди 11 години

Ръководството на Нова ТВ и продуцентска къща No Frame Media решиха да преустановят излъчването на публицистичното предаване „България говори” с водещ Константин Вълков. Професионалните задължения и сериозната ангажираност на Константин Вълков като програмен директор на Дарик радио не му позволяват да посвети на предаването времето и вниманието, които са необходими според медиата и продуцентите.

На мястото на „България говори”, още от тази събота зрителите на Нова ТВ ще могат да гледат предаването „На светло с Люба Кулезич”, което вече ще се излъчва в събота и неделя от 9.00 до 11.00 ч.

Междувременно Нова ТВ и No Frame Media обсъждат нови проекти, които ще стартират в ефира на медиата.

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.