Следва

Петте любими парчета на Китодар Тодоров

Рич Форестър напуска "Дързост и красота" в 6345-ата серия

Средата на юни - това е очакваната дата, когато БНТ ще излъчи последния епизод на "Дързост и красота", в който участва Рич Форестър...

Events преди 11 години

Средата на юни - това е очакваната дата, когато БНТ ще излъчи последния епизод на "Дързост и красота", в който участва Рич Форестър, разкриват колегите от "24 часа".

Още миналата година Рон Мос, който посвети 25 г. от живота си на сериала, обясни, че си тръгва от него. Някои предположиха, че сценаристите ще убият героя му, ще изпадне в кома или ще се подложи на драстична операция.

Истината е, че той просто се оттегля в Европа. Последната сцена с Рич е в 6345-и епизод, който беше излъчен на 14 септември в САЩ. Разминаването у нас е заради това, че оригиналната серия, която е 90 минути, се дели на две, за да се вмести във времето за излъчване на сериала по БНТ. Така в САЩ гледат с около 200 серии по-напред от това, което се излъчва сега в България.

В 6345-а серия Рич Форестър се ожени за пети път за Брук. Семейството се събира в дома на Стефани и Ерик, а навсякъде има снимки от предишните сватбени церемонии на Рич и Брук. Шафери са дъщерята на булката - Хоуп, и синът на младоженеца - Томас. След наздравиците Рич казва изненадващо за всички, че с Брук отиват на меден месец.

Двамата заминават, но почивката им свършва бързо - Рич разбира, че Брук лъже и праща съобщения на друг мъж. Тъй като двамата все още не са узаконили брака си, той не е валиден и Форестър се оттегля в Европа. Това е финалът на участието на Рон Мос в "Дързост и красота".

Малко след като заснема последната си сцена, той разказва защо е решил да се оттегли. Не само защото намаляват хонорара му, а и заради тежка катастрофа, която преживява със съпругата си Девин миналия юли. "Инцидентът буквално преобърна живота ми. Всичко, което стана, беше доста символично - накара ме да проумея, че е време да взема живота си в ръце. Късметлия съм, че изобщо съм жив", казва актьорът след заснемането на сцената.

Всички очакват той да се завърне за последните снимки на друга емблема на сериала - Сюзан Фланъри (Стефани Форестър). Героинята умира от рак през декември, но малко преди това тя събира всички от семейството си на прощално парти. "По няколко причини не бях там. Вече не съм в сериала. А и не ме поканиха", написа след това Рон Мос в туитър.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.