Следва

5 топ неща в черно-бяло, които да си купим този уикенд

Звездна почивка на Хаваи - Синди Крауфорд и Ранди Гербер

За да изглежда в съвършена форма на всяка папрашка снимка, до която имаме достъп през последните няколко...

All fashion преди 11 години

За да изглежда в съвършена форма на всяка папрашка снимка, до която имаме достъп през последните няколко месеца, 46-годишният супер модел Синди Крауфорд прекарва почивката си на Хаваи не като пече оформеното си дупе на плажа, а с активен спорт и много движение, подкрепяна в начинанието от съпруга й Ранди Гербер.

Гребане, разходки и полезен сок в картонена чаша (някак не ни се вярва, че е кафе с мляко) са част от програмата на звездната двойка. Синди и Ранди, които имат две пораснали деца, видимо са изключително щастливи заедно, усмивките не слизат от лицата, което отдаваме на хармонията между тях и хубавото прекарване на островите.

Топ манеенката показва красивото си тяло, облечена в къси джинсови панталонки, веднъж съчетани с тишърт с ръкав, друг път - с бяла риза, завързана на кръста, които са сред предпочитаните и от нас плажни визии.

По време на гребането, под вещото ръководство на умел учител, Синди носи върху банския си едро плетена рокля, която много елегантно скрива дребните несъвършенствата, но показва най-доброто от нея – страхотното стегнато тяло. Ранди пък залага на най-удобната плажна комбинация - бермуди и тишърт.

Разкошни и толкова създадени един за друг са тези две знаменитости, където и да се появят, че се превръщат в една от любимите ни звездни двойки напоследък. 






















 

More All fashion