Следва

Очна линия и туш!? Къде е пределът?

Блистер любов

Когато всичко е една цигара време или изобщо не се стига до запалката, въпросът у кого е вината е спорен. Максимата „Няма...

Body преди 15 години

Когато всичко е една цигара време или изобщо не се стига до запалката, въпросът у кого е вината е спорен. Максимата „Няма доволна жена!” със сигурност крие своята истина, но определено „Истинските мъже са на изчезване!” е по-актуалната тема.

Факт е, че само 1/3 от българските мъже си признават за проблема с ерекцията, а колко още има, които си траят? Мислиш си, че възрастта и размерът имат значение – не.

Проблемът с еректилната дисфункция е взаимен – поразява него, за да рефлектира върху теб. Най-лошото при него е, че причини има много: преумора, стрес, изтощение, загуба на тонус и настроение или все пак загуба на интерес.

Когато се появи проблема с непоявяването на ерекция, самочувствието на мъжа естествено изчезва и се започват едни усилия за доказване на умения.

Става редовен клиент на най-близкия sexshop, Виагра е новият витамин С, а ефектът къде е?

Първата помощ, която наистина лекува, си ти и твоята подкрепа, която се крие в избора на Пермен – хранителна добавка, стимулираща мъжествеността.

Покажи Му, че сексуалните Му способности те вълнуват – отскочи до близката аптека и Му направи следпразничен подарък. Дай, за да получиш! Гарантираме ефекта! Накарай Го да осъзнае, че има нужда от „витамините” на Пермен (Жен-шен и L-аргинин), че е безвреден и ще Му помогне.

Добавката можеш да намериш в аптеките без рецепта. Международна фармацевтична компания за производство на хранителни добавки и лекарствени средства Валмарк е помислила и за проблема с ерекцията. И Слава Богу!

More from View Sofia

More Body