Следва

Ново в диетите. Д-р Лорън Кордейн „Палео диета – свалете килограми и бъдете здрави, като ядете храните, за които сте създадени“

Да обиколиш света за 365 дни: необятният Транс Сибир ни разкрива тайните си

Привлечени от идеята за романтична авантюра, смело се впускаме в пътешествие през необятния Сибир. Внушителните 9289 км образуват най-дългата железопътна....

All About Life преди 11 години

Приключението Havana Club завършва с истинско приключение. Качваме се на известната Транссибирската железница, която свързва Европа и Азия.

Привлечени от идеята за романтична авантюра, смело се впускаме в пътешествие през необятния Сибир. Внушителните 9289 км образуват най-дългата железопътна линия в света от Москва до Владивосток с фериботна връзка до Япония или 7865 км от Москва до Пекин.



Хубавото на това пътуване е, че може да се комбинира с различни забавления, като езда, круизи или планински туризъм. Всъщност, „Транссибирската железница” преминава през изключителни места, като през шестия ден се достига до индустриалните зони на европейска Русия, западната част на планината Урал, езерото Байкал и Монголските степи. Отправяме бързи погледи към Великата китайска стена, оризовите полета на Китай и завършваме приключението си в Пекин.





Същинската част на това пътуване, разбира се е в самия влак. Там срещаме руснаци, с които изпиваме всякаква налична водка, а после спокойно се излягаме на легло в купето, от където любопитно разглеждаме сменящите се красиви пейзажи. Влаковете предлагат разнообразна храна, която зависи от държавата, в която се намираме. Водка и прясна храна си набавяме от пероните на всяка гара, освен това кондукторите предлагат закуски и напитки, така че няма да останем гладни и жадни.



Това със сигурност е преживяване, за което сме гледали само във филмите или чели в книгите и което искаме да преживеем с цялото си сърце. Разбира се, ще се срещнем с много по-различен и непознат свят, който нетърпеливо искаме да опознаем. Няма да срещнем горещите плажове в Рио де Жанейро или Парижките потайности, нито ще се сблъскаме с музеите, които посетихме в Берлин, но изживяването, което ни поднася този преход е несравнимо, дори и с Кубинските пури

Имаш шанс да се докоснеш до красотата на това пътуване като се включиш в играта на Havana club.

 



 

 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.