Следва

Годишни Музикални Награди 2013

Мариан Вълев изригна! Размаха среден пръст срещу "всички демагози"

"Аз съм парченце от изгубеното поколение. Жал ми е, че нашите майки и бащи живеят в мизерия. Пътувам много из страната – виждам бедност, нищета", каза Вълев

People of art преди 11 години

Актьорът Мариан Вълев, по-известен като Куката от сериала "Под прикритие", изригна в ефир и от болка и ярост показа среден пръст, казвайки: "Мам*а ви на всички демагози. 20 години смучете от народа и въобще не ви пука" по време на разговор с Мартин Карбовски по ТВ7. Причината за гнева на Куката от "Под Прикритие" е икономическата криза в страната ни, както и всички "шибани демагози", отговорни България да е в това положение.

"Аз съм парченце от изгубеното поколение. Жал ми е, че нашите майки и бащи живеят в мизерия. Пътувам много из страната - виждам бедност, нищета.Майка ми 40 години беше учителка. Ако ме няма мен, ще умре от глад", сподели Вълев по ТВ7


Той все пак призна, че за разлика от много българи, живее сравнително добре, но все пак не е щастлив. Причината е, че се чувства самотен и тъжен,а скорошната катастрофа, която преживя го е разтърсила. "За мен това е знак от съдбата. Казват ми, че съм луд, може и да съм, но може би съм грешен", описа емоционалното си състояние той.

Куката подчерта, че нито е звезда, нито пък секссимвол. "Нали се виждам в огледалото?! Какъв секссимвол съм аз?! Аз съм актьор, бе, брат! Звездите са горе на небето, аз просто си върша работата".

На въпроса какъв е най-големият ти комплекс, Вълев отговори: "Че не съм добър актьор. Стоя вкъщи пред огледалото, повтарям си репликите и се мъча".

В края на разговора Куката изригна, че повече няма да дава интервюта, тъй като напоследък му се насъбрали прекалено много емоции.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра