Следва

Хейдън Пенетиър показа горещо тяло... и диамантения си годежен пръстен

Годишни Музикални Награди 2013

Първото радио, което пуска и вече 12 години подкрепя само българска поп и рок музика, стартира... 

Music преди 10 години

Първото радио, което пуска и вече 12 години подкрепя само българска поп и рок музика, стартира подготовка за най-вълнуващото събитие на музикалната сцена в страната всяка година – церемонията по връчването на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО!

От днес на уебсайта на медията - bgradio.bg стартира първият и много важен етап от кампанията - номинирането на изпълнителите, техните песни, текстове, албуми и видеоклипове измежду всички, прозвучали в ефира на БГ РАДИО през изминалата година.

На сайта на БГ РАДИО в продължение на един месец слушателите могат да гласуват за всички категории като изберат своите пет фаворити от 2012 година. Гласовете на публиката ще определят номинираните в деветте категории на наградите. Срокът за това изтича в края на април, когато БГ РАДИО ще обяви номининарите изпълнители, които слушателите са посочили.

През месец май ще се проведе и церемонията по раздаването на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО, като в медията вече се подготвят изненади. 

Номинирането започна, ти избираш победителите!
 

 

More from View Sofia

More Music

Изключителният Сантяго Канон Валенсия с първи концерт в България

Music преди 2 месеца

На 14 декември Софийската филхармония посреща за първи път новата виолончелова звезда Сантяго Канон-Валенсия, който под палката на големия румънски маестро Кристиан Мандеал ще представи Концерт за виолончело и оркестър №1 от Камий Сен-Санс.

Световнопризнатият маестро Кристоф Ешенбах се завръща в София

Music преди 4 месеца

Световнопризнатият диригент Кристоф Ешенбах вече репетира със Софийската филахрмония за концерта си на 26 октомври. В програмата маестрото е включил Увертюрата „Егмонт" и Симфония №7 от Бетовен и Концерта за виолончело от Шуман. Солист на вечерта е Клаудио Бохоркес