Следва

KRAAK & SMAAK представят най-доброто от сет листите си и нов албум

Най-ярките телевизионни присъствия в родния ефир

Решихме да откроим най-ярките ТВ присъствия на първото тримесечие от тази година...

People of art преди 11 години

Не на шега днес селектирахме най-приятните и харизматични телевизионни присъствия, които срещнахме от началото на годината до днес в родния ТВ ефир. Решихме, че на всяко тримесечие ще се опитваме да събираме на едно място всички хора, които са чаровни, креативни, интересни и ни зареждат с положителна енергия и много приятни емоции и мисли от малкия екран.

Лица, които не са част от до болка познатата тв говорилня, в която до болка познати личности ни занимават с до болка познати проблеми, а са нови и свежи и очароват дори само с различнот си присъствие.

Лица, които носят силен заряд, страст, имат забавно чувство за хумор и излъчват ентусиазъм, без да е престорено. От януари до март за нас това са Алекс Сърчаджиева, Джули Лепоева, Сано, Мартен, Галена Великова и Милица Гладнишка. Любима ни шестица до този момент! 

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра