Следва

2 април, вторник - Дженюъри Джоунс

Диета през ден

При обичайните диети много неща не са разрешени и освен това за дълго време. Тук знаеш, че ако не може днес - утре може. И това е успокояващо...

Health преди 11 години

Редуването на разтоварващи с нормални дни е метод, който решава не толкова смелите да се подложат на строг режим да опитат.

Хубавото на тази диета е, че може да ядеш всичко, но през ден. Разбира се, в разумни граници.

При обичайните диети много неща не са разрешени и освен това за дълго време. Тук знаеш, че ако не може днес - утре може. И това е успокояващо.

В крайна сметка: редуваш "гладен" ден със "сит".

Гладен ден:

Може да избереш един от тези варианти:

Кефир (2 л)

или нискомаслено кисело мляко (4 кофички).

или обезмаслена извара (500 гр.)

или плодове (без банани и грозде)

Нормален ден:

Всичко е разрешено, но в малки количества и не по-късно от 19.00 ч.

Водата е позволена, даже желателна и то в неограничени количества.

Резултатът
- постепенно ще свикнеш да ядеш по-малко, без да се лишаваш от любимите си неща. Ако в "гладния" ден празнуваш на маса - няма проблем, просто следващите два дни след празника ще бъдат "гладни".

Диетата се понася лесно и е доста ефективна! Максималният срок на прилагането й е 2 седмици, през които може да се отървеш от 5-6 излишни килограма.
 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.