Следва

Стил урок на седмицата - Още възможности на мъжката риза

„Тази вечер аз съм хубава”. Снимай част от балната си подготовка в новия конкурс с награди на ViewSofia

С днешна дата стартираме едномесечна вдъхновяваща игра, която да въвлече всички, които по един или друг начин...

All fashion преди 11 години

Само който не е бил абитуриент, той няма представа какво е усещането, но ние сме били и сме напълно наясно с вече стартиралата подготовка за баловете и очакването на Голямата вечер от всички завършващи момичета и момчета!

Това каква ще е роклята, прическата, маникюра, бижуто... са въпроси, чиито отговори са истински трепети за всеки абитуриент, че и близките му, а нас много ни се иска и ние да станем част от това отново и по един вълнуващ начин да се включим в приготовленията.

С днешна дата стартираме едномесечна вдъхновяваща игра, която да въвлече всички, които по един или друг начин ще почувстват магията на бала, в едно различно приключение. Игра, в която читателките ни, които тази година са абитуриентки, или близки до тях, ще трябва да заснемат най-важния, най-красивия, най-любимия детайл от своя тоалет, обувки, грим, аксесоари и пр. и да ни изпратят кадъра. Игра, която ще търси красотата на детейла и ще бъде спечелена от най-вдъхновяващата снимка от подготовката за всичко хубаво, което очаква абитуриента през призмата на този детайл.

Нямаме ограничения в големината му, той може да е дори и целият избран тоалет или цялата рокля, единственото ни условие е кадърът да бъде придружен от свободен текст, мотивиращ избора, вдъхновението, включващ и информация затова какво ни се показва и от къде е купено то, както и трите имената на участника, точен адрес и телефон за връзка.



Вдъхновението е в нас и около нас, а ние не спираме да го показваме във всеки важен момент от живота на хората. Затова ще наградим тези, които ще ни помогнат да го намерим, или с други думи най-вдъхновяващите 5 участника, с новия фантастичен аромат на Elie Saab. Чувствен, остър и цветно-дървесен, аромат, който носи духа и настроението на средиземноморието. Ефирен, женствен и елегантен Elie Saab Le Parfum е перфектният завършек на всички дълги приготовления!

Този, който ни е изпратил най-добрият кадър от любимите ни пет, пък ще прибави към подаръка си и уникални, ръчно изработени бижута изработени от шведския бранд Cooee design!



Имаш точно един месец, от днес, 1-ви Април, до 1-ви Май, за да ни изпратиш част от твоето вълнение, след което най-вдъхновяващите кадри ще бъдат публикувани на страниците на ViewSofia. Победителят ще обявим седмица по-късно.

Адресът за изпращане на всичко необходимо е [email protected].

Късмет!
 

More All fashion