Следва

Ема Уотсън модерно копие на Джулия Робъртс за корицата на GQ

Facebook моменти: Зад кулисите на Dancing Stars

Звезди, блясък, драма, ритъм, движение, поражение, победа...

People of art преди 11 години

От 11 март в ефира на Нова Тв стартира новият сезон на Dancing Stars. От тогава до сега в "спектакъла на сезона” можем да видим всичко - звезди, блясък, драма, ритъм, движение, поражение, победа... и затова е толкова интересно.

Ние обаче, решихме че ще е още по-интересно, ако вдигнем завесите и погледнем какво се случва зад кулисите на бляскавата сцена. Там, където усмихнатите танцьори освен, че се забавляват, тренират, плачат, правят и каквото си поискат, защото са далеч от зорките погледи на Илиана Раева, Калин Сърменов, Алфредо Торес и Галена Великова.

Разбира се, директно от кухнята на Dancing Stars, звездите сами споделиха в  социалните мрежи какво се случва с тях. А ние обобщихме най-интересното от видяното в рубриката ни Facebook моменти, която продължава.


Ицо Хазарта


Глория и Ицо Хазарта


Део и част от танцьорите


Елен Колев и Атанас Месечков


Ангел


Глория


Яна Акимова


Яна и Петко

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра