Следва

Пролет-лято 2013 - Тенденция №15: Ladylike чанти

Обичта на известните - Наталия Водянова и Антоан Арно

Тя е на 31. Повечето жени на нейната възраст със сериозни връзки тепърва планират деца и брак. Тя обаче...

All fashion преди 11 години

Тя е на 31. Повечето жени на нейната възраст със сериозни връзки тепърва планират деца и брак. Тя обаче отдавна е преживяла този етап от живота си с един бивш законен съпруг, при това английски благородник, и три вече пораснали деца в семейната й история. И модна кариера, за която се е потрудила доста.

Пепеляшката на Русия, една от малкото, които са успели да се измъкнат от малкото бедно градче и една от многото руски модели навън с подобна съдба, от година е с нова връзка. Мъжът до сърцето й е милиардерът Антоан Арно (36 години), син на десетия по богатство бизнесмен в света, владеещ LVMH.

Двамата са засичани често от стрийт фотографи и папараци напоследък, като двойката млади е редовен гост на всички шоута и партита, които се случват с модна и благотворителна цел. Той в костюм, а тя в красива секси рокля, обикновено изглеждат щастливи и влюбени на всеки кадър.

Красивата двойка тук виждаме за първи път в лежерна обстановка, на мач на Пари Сен Жермен в Париж, където живеят, на който са общо трима - Антоан Арно, Наталия Водянова и най-големият й син - Лукас, който е на 12 години.

Обичта между двамата е очевидна в иначе сдържаната им любовна връзка. Не ги виждаме да се целуват страстно или прегръщат нежно, предполагаме не само заради това че са следени непрестанно, но и заради присъствието на сина на Наталия, но хармонията и любовта между тях летят във въздуха.

За мача Наталия носи червен пуловер и минималистично сако, големи очила с черни рамки, шал и голяма усмивка, а Антоан е практичен - сако и под него грейка и шал. 










 

 

More All fashion