Следва

Спектакъл за джаза и страстта: Jazz Boudoir Fantasme

Ема Уотсън модерно копие на Джулия Робъртс за корицата на GQ

Облечена повече от предизвикателно и като пълно копие на Джулия Робъртс и героинята й във филма "Хубава жена" от 90-те...

People of art преди 10 години

Ема Уотсън се появи на корицата на GQ, облечена повече от предизвикателно и като пълно копие на Джулия Робъртс и героинята й във филма "Хубава жена" от 90-те.



Красавицата разкрива както някои интересни подробности около новата си роля във филма на София Копола "The Bling Ring", така й татуировките, които има. Тази на корема и другата на лявата китка.
Ема разказва, че с удоволствие е изиграла аморалната Ники, въпреки че същността, която тя има е точно копие на хората, които в реалния живот тя не може да понася - повърхностни, меркантилни, празни... но за сметка на това тази роля дава на Уотсън по-различен поглед на професията й като актриса и затова тя приема да я изиграе без да се замисли.

Истината е, че нямаме търпение да видим филма вече, защото не е тайна за никой, че София Копола е сред нашите любимки. С голям интерес проследихме първата излязла информация за него и сюжета му, а именно, че става въпрос за реалната история на тийнейджъри, които в манията си по холивудските звезди, решават да ограбват домовете им.



The Bling Ring всъщност е името на групата, откраднала пари, дрехи, произведения на изкуството и лични вещи на стойност 3 милиона долара между октомври 2008 г. и август 2009 г. Сред жертвите на обирите е и Парис Хилтън, която участва във филма като самата себе си. От нейния дом са откраднати най-много ценности, включително бижута на стойност 2 милиона долара, а според влезлите взлом те са намерили в дома й и кокаин.

Сред другите известни личности, пострадали от обири, са Орландо Блум, Мегън Фокс, Майли Сайръс, Зак Ефрон, Хилари Дъф, Линдзи Лоън. Къртни Кардашиян, сестра на Ким Кардашиян, риалити звездата Аудрина Патридж, която се връща след тогавашните Оскари и разбира, че освен пари и ценности, дори личният й компютър и паспорт липсват.

Често обирите са съпътствани с пробване на дрехите и обувките им, а в случая на познатата като Съмър от сериала "Ориндж каунти" Рейчъл Билсън – дори изкъпване в банята й.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра