Следва

Продуктите на април - Най-доброто на козметичния щанд. 2 част

Лицето ни харесва така... Age Intelligence - интелигентният заличител на бръчките

Създаването на клетъчната козметика е едно от най- големите постижения на науката в услуга на женската красота...

Hair преди 11 години

Създаването на клетъчната козметика е едно от най- големите постижения на науката в услуга на женската красота. Всъщност „клетъчна” козметика означава, такава със съдържание на клетки и клетъчни екстракти от тъкани, които се намират в етап на усилено делене.

Нанесени върху кожата, като част от съдържанието на козметичен продукт тези клетки проникват в дермалния слой и подават информация на кожните клетки, образно казано - как да се държат като млади клетки - т.е. да синтезират оптимално количество колаген и еластин, да поддържат нивото на влажност, да се възстановяват по-бързо и т.н.

В началото, при откриването на този механизъм на въздействие в клетъчната козметика се използвани екстракти предимно от животински ембрионални и плацентарни тъкани. Благодарение на високите технологии, съвременната клетъчна козметика не съдържа животински екстракти. Те успешно са заместени с растителни биомиметик съставки. Такава е най- успешната разработка на швейцарският бранд Swiss lineCellactel 2 Complex

По своята същност Cellactel 2 Complex е комбинация от растителни клетки, специално обработени за да могат да проникват по-дълбоко в кожата и да упражняват по-висока биоактивност в сравнение с обикновените растителни екстракти. Това откритие превръща козметиката на Swiss line в революционна грижа против стареенето на кожата.
«Сърцето» на бранда е серията CellShock, специално формулирани продукти, които по естествен път стимулират регенеративните процеси в кожата.

Една от последните разработки на Swiss line е Age Intelligence De-Aging Restorative Complex. Този подмладяващ и възстановяващ медицински тип серум дава видими резултати като намалява дълбочината на съществуващите бръчки и предотвратява образуването на нови благодарение на своето „про-ботокс” действие. Age Intelligence De-Aging Restorative Complex има много приложения – локално се третират бръчките или да се нанася общо върху лицето и шията за възстановаване на плътността на кожата. Също така се използва за възстановяване на кожата след инвазивни процедури, след дермаабразио, лазер, за предотвратяване на белези.



Age Intelligence De-Aging Restorative Complex е с лека текстура, бързо се абсорбира от кожата, не оставя мазни следи и не лепне. Създава усещането за изключителен комфорт. Ако се третират раздразнения първите резултати са видими след 24 часа, а при 3 седмици употреба се забелязват подобрението на общото състояние на кожата и намаляването на дълбочината и дължината на бръчките с 15%.

Всичко това Age Intelligence De-Aging Restorative Complex постига като стимулира самовъзстановяването на кожните клетки с помощта на клетъчния комплекс Cellactel 2 и медицинските формули Perfluorodecalin, Madecassoside и Ronacare.

Уникалната формула на този революционен серум е пресечната точка на генетиката и козметиката – единственият адекватен отговор на желанието на съвременната, интелигентна и независима жена да не се подчинява на времето.
 

More Hair