Следва

Летният Must-have - ниски кожени сандали Tibi

Новите лица на модата - французойката Марин Дельов

Нейната дълга и съвършено права коса, лешниковите й очи и кукленското излъчване действат като магнит за дизайнерите и французойката вече може да се похвали с...

All fashion преди 10 години

С присъща за французойките елегантност и вродена нежност, моделът Марин Дельов става част за съвсем кратко време в модните среди. Започва плахо и несигурно още на 16, когато е открита на конкурс в Белгия за бъдещи топ модели. Точно тогава, животът й се преобръща и пътуванията до Ню Йорк, Милано, Барселона, Париж и Хамбург стават ежедневие. Славата обаче идва по време на седмица на модата в Ню Йорк за сезон пролет-лято 2013, когато Марин отваря и затваря ревю след ревю.

Нейната дълга и съвършено права коса, лешниковите й очи и кукленското излъчване действат като магнит за дизайнерите и французойката вече може да се похвали с повече от 46 ревюта зад гърба си, сред които за Celine, Miu Miu, Prada, Balenciaga, Christian Dior и други, а модният сайт style.com дори я слага в класацията си за 10-те топ модела за пролет 2013.

Но зад тази нежна и невинна външност, се крие истински амбициозната Марин, която работи на пълни обороти за да успее в света, където най-важни са съвършенството и професионализма.

Да бъдеш модел никак не е лесна работа. Зад красивите и луксозни облекла, прическите и грима се крие усърдна работа, малко часа сън, много кафе и пътувания. Водени от любопитството си за това какво правят моделите по време на модните седмици, откриваме и самата Марин, която описва 2 дни от модната седмица в Ню Йорк и лудницата зад кулисите.


Французойката си оправя леглото преди да тръгне за haute couture шоуто на Valentino в Париж на 23 януари 2013. Марин е настанена в апартамент с други модели.


Марин се опитва да затвори куфара си, който е видимо претъпкан


Французойка хваща такси до шоуто на Valentino за пролетно-лятната haute couture колекция, която беше представени през януари в Париж


Марин разговаря с агента си преди да излезе на подиума


Снимката на Дельов, с която се явява на кастинг


След грим


....и прическа


Марин проверява дрехите за шоуто на дизайнерите Мария Грация и Пиер Пауло Пичоли за Valentino haute couture


И цигара преди ревюто


Време е за шоу!


Денят на Марин съвсем не е приключил. След ревюто на Valentio, французойката си взима кратка почивка и се отправя към кастинг за haute couture ревюто на Zuhair Murad.


Следва дълго чакане на реда й за кастинга преди шоуто на Ливанския дизайнер.


Дизайнерът наблюдава модела, която носи рокля по негов дизайн


Зухаир Мурад изпипва детайлите по роклята

2-ри ден


Денят започва, разбира се, с кафе. Следва шоуто на Zuhair Murad, който ще представи пролетно-лятната си haute couture колекция в Париж


Марин се подготвя в бекстейджа преди шоуто


Малко преди да излезе на подиума, Марин преминава през ръцете на Зухаир, който изпипва всеки детайл


Ревюто преминава по план, без грешки


Част от моделите позират за снимка след края на ревюто


Седмицата на модата в Париж приключи, но следващата дестинация в Ню Йорк, където предизвикателството да си модел продължава за Марина.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.