Следва

Новият магазин на Playlife, или едно емоционално шопинг преживяване

Какво ново - Никола Формикети напуска Mugler

След две години и половина усилен творчески труд за Mugler креативният директор на лейбъла Никола Формикети...

All fashion преди 10 години

След две години и половина усилен творчески труд за Mugler креативният директор на лейбъла Никола Формикети официално напуска поста си, съобщават от WWD. Решението е взето по взаимно съгласие между Формикети и президента на Clarins Fragrance Group и изпълнителен директор на Mugler Джоуел Паликс.

"С неговия талант да комуникира с хората, да разбира модерното изкуство и култура и да ги пресъздава в колекциите си Никола спечели нови фенове и потребители на Mugler и наложи бъдещата стратегия на бранда. Той ще остане много важна част от историята на тази марка, чиято популярност се вдигна във въздуха заради него.” са откровените думи на Паликс за края на сътрудничеството с Формикети.

Самият Никола също приема с тъга напускането, като остави следното съобщение в Twitter: "Тези две години в MUGLER бяха страхотни. Надявам се, че на всички им е харесало нашето съвместно приключение. Но сега е време да продължа напред!"

Формичети наистина се справи страхотно с поверения му лейбъл, за който направи чудесни неща. Виж една от любимите ни работи на дизайнера за този бранд>>

Талантливият италиано-японец остава главен дизайнер на Uniqlo и основен виновник за гардероба на Ким Кардашян, но за нов лейбъл не се споменава. Истинската причина за раздялата между дизайнера и марката си остава загадка.






 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.