Следва

Пролет-лято 2013 - Тенденция №17: Костюмът

Новият магазин на Playlife, или едно емоционално шопинг преживяване

Само предни дни в Bulgaria Mall беше официално представено новото любимо място на различните млади хора, Playlife...

All fashion преди 11 години

Само предни дни в Bulgaria Mall беше официално представено новото любимо място на различните млади хора. Марката Playlife вече си има ново местенце за пазаруване с уникално интериорно оформление – забавен магазин, който чрез новата си концепция ще се стреми да предостави на клиентите си емоционално шопинг преживяване. 


Такова беше още в самия ден на представянето и всички посетители на магазина успяга да се почувстват специални. Освен прекрасните тениски, ръчно изрисувани от учениците от Националната Гимназия по Приложни Изкуства "Свети Лука",  които всеки получи,  и музикалното огормление от DJ Borra, клиентите на магазина имаха шанса да се запознаят отблизо с новата уникална концепция и да разгледат актуалните колекции на Playlife, Killer Loop, Jean’s West и Anthology of Cotton, които бяха изложени до малки зелени саксии, африкански маски, фотоапаратни ленти и брандирани чаши при това под зоркото око на самия директор на Playlife – Г-н Джовани Перацин. 

По случай отварянето на магазина Алесандро Бенетон пък сподели: "Playlife е преди всичко избор налайфстайл - да избираш всеки ден да бъдеш себе си. Новата концепция носи със себе си преди всичко емоционално изживяване. Всеки влязъл в света на Playlife трябва да се чувства конфортно. Чувството, което дава магазина е сякаш си си в къщи, даже е по-добро – сякаш си в мечтаната къща!"

Ето как изглежда тя...




























 

More All fashion