Следва

Класическо и изчистено - любимото яке от деним

Анджелина Джоли със собствена колекция бижута

Филмографията и наградите не стигат на звездите и голяма част от тях се захващат едновременно с актьорството...

All fashion преди 11 години

Филмографията и наградите не стигат на звездите и голяма част от тях се захващат едновременно с актьорството или с творчество, като например дизайнерски линии, или с благотворителност - дейности, които ангажират голяма част от времето им. При Анджелина Джоли, известна с активната си позиция и благотворителните си акции по хуманитарни въпроси като образованието и изхранването в Африка и Посланик на добра воля на Агенцията за бежанците на ООН, двете неща се съчетават в нова изключително скъпа колаборация.

Актрисата, която е майка на шест деца, три от тях осиновени съответно от Камбоджа, Етиопия и Виетнам и три родни от съжителството й с Брад Пит, пусна колекция бижута, наречен Style of Jolie, чийто дизайн е създал автора на годежния й пръстен Робърт Прокоп.

Основната цел на този проект е благотворителна - всички приходи от продажбите ще бъдат дарени от актрисата на фондацията, основана лично от нея, Education Partnership for Children of Conflict. Цените на новата линия бижута все още не е обявена, но се очаква да е толкова висока, че да примамва богатите дами по света.

Създадена от скъпоценни камъни и злато, ювелирната дизайнерска линия отговаря на високите изисквания на клиентите, които купуват луксозна бижутерия, като представя едри колиета и обеци в стила на Джоли на червения килим.











 

More All fashion