Следва

Аутфит за вдъхновение - Даян Крюгер

Всички ги носят. Пръстените на Balenciaga

Мястото на появата им е в Париж на последното шоу на Никола Геские за Balenciaga. Моделите носят два реда...

All fashion преди 11 години

Мястото на появата им е в Париж на последното шоу на Никола Геские за Balenciaga. Моделите носят два реда пръстени на едната си ръка, цветът е злато, а формата - съвсем обикновена за направа, но гениално измислена - плоски халки с увиващи се около тях ивици. Няколко дни по-късно точно тези пръстени се появяват и върху ръцете на всички модни знаменитости. Пътят от шоуто до улицата и wish listа на блогърките е много кратък.

И така петте варианта на пръстените от дефилето на Balenciaga се превръщат в култ, стремеж и мечта. И в един от най-готините и разпознаваеми аксесоари на пролет-лято 2013.

Носят се на всички пръсти - плоска дебела и заоблена фина халка се съединяват в едно за сумата от 250 долара, а над 700 е цифрата за целия комплект от пет. Но пък някои смели ентусиасти успяват да си ги направят и сами. 

Пръстените икона на това лято отива им всеки стил и друг аксесоар, внушават разкош без той е пъстър или натрапчив, истинска модна придобивка за онзи, който си позволи да инвестира в нея. 

Всички ги носят, всички им се възхищават, всички знаят стойността им. Великолепно бижу, семпло, но съвършено!




сн. Tommy Ton






Кристин Стюарт


Кейт Мос
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.