Следва

Петте любими парчета на Риана

И Джесика Алба се отдаде на плажни страсти

Двойка се забавляваше в голяма компания, наслаждавайки се на слънцето през целия ден. Джесика дори успя да се види със своята колежка и приятелка Никол Ричи, с която си размениха сладки приказки....

 

People of art преди 11 години

Джесика Алба безспорно е една от най-горещите жени, за които можем да се сетим.

Невинноto й излъчване е супер секси, а когато се съблече по бански, всички затаяваме дъх, защото актрисата има перфектни извивки, които оформя със здравословно хранене и много спорт.

Доказателство за това е последната й поява, с която красавицата събра всички погледи на плажа, облечена в светло син бански от две части. Джес се забавляваше в компанията на съпруга си Кеш Уорън, по време на почивката им в любимия курорт на звездите - Сейнт Бартс.











31-годишната Алба изглежда наистина зашеметяващо, събирайки тен под горещото слънце. Не виждаме и следа от двете раждания на звездата, която светкавично бързо възвърна перфектните си форми. Но красивата фигура изисква сериозни тренировки, за които Алба признава: „Самата подготовка за упражнения е най-трудната част. Мотивирането е наистина трудно. Въпреки това, тренировки по минимум 45 минути дневно е много полезно не само за физиката, но и за мисълта.”









Джесика не крие, че й е трудно във фитнеса: "Когато тренирам имам 5 различни неща за разсейване - телевизор, Ipod, списания… Също така обичам да имам партньор в тренировките, така че да можем да си приказваме. Всъщност, аз ужасно много мразя да спортувам."

След като ражда първото си дете, Джесика се подлага на сериозно дневно меню, което всеки ден й доставят в къщи. "Имам голям проблем с контролирането на порцията, за това ми се наложи да се обърна към фирма, която ми доставя точно по 1,200 калории всеки ден. Също така тренирам, общо взето гладувам, отвратително е. Пия много вода".






Двойка се забавляваше в голяма компания, наслаждавайки се на слънцето през целия ден. Джесика дори успя да се види със своята колежка и приятелка Никол Ричи, с която си размениха сладки приказки.




 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра