Следва

Михаил Кирков, първата жертва на КЪРТИЦАТА пред ViewSofia

Петте любими парчета на Риана

С времето момичето от Барбадос порасна, стилът и се разви, феновете и се увеличиха с милиони... не с милиарди...

Music преди 11 години

Родената в Барбадос певица Риана, разбира се, е израснала в слушане на песните на поп предшествениците си, но всъщност не само.

"Шоколадовият диамант" разказва в свое интервю, че черпи вдъхновение както от всички диви като Уитни Хюстън, Селин Дион, Шаная Туейн и Марая Кери, така и от рокдинозаври като Род Стюарт, който е истинска муза за самата нея. Рири не скрива почитанията си и към Боб Марли, а неразколебаната й любов към марихуаната затвърждава истински силната връзка, която има между нея и регето.

Истината е, че стилът на Риана претърпя истинска революция през годините. С времето момичето от Барбадос порасна, музиката й се разви, феновете и се увеличиха с милиони... не с милиарди, а тя се превърна от поп принцеса в истинска аренби дива. И независимо на къде ще потръгнат нещата за нея от тук нататък, песните, които тя винаги ще слуша ще си останат непроменени. Чуй кои са те, малко по-надолу...

2Pac - California Love
Един от любимите изълнители и автори на Риана. В негова чест тя написа "Thug Life" на кокалчетата на пръстите си на ръцете.
 



Vybz Kartel - Tell You Say
Певицата наскоро написа, че често слуша тази песен, която е дело на един от най-противоречивите изпълнители на Ямайка, Vybz Kartel, който е в момента в затвора за убийство.
 



Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing



Bob Marley - Redemption song
На тазгодишните, 55-ти награди "Грами" в Лос Анджелис Риана изпълни същата песен заедно с Бруно Марс и Зиги Марли в памет на Боб Марли.
 



Mariah Carey - Vision Of Love



 

More Music