Михаил Кирков, първата жертва на КЪРТИЦАТА пред ViewSofia

32-годишния инженер-хидрогеолог, който се занимава с актьорско майсторство от близо 7 години...

Михаил Кирков е първият напуснал "Къртицата", след като получи цели шест копия от останалите участници в телевизионното реалити, които го заподозряха в подривна дейност. След като моделът се изправи на двубой срещу модната шефка Калканджиева и загуби битката срещу нея, той трябваше да напусне формата, но не като Къртицата, а като нейната първа жертва.

32-годишният инженер-хидрогеолог, който се занимава с актьорско майсторство от близо 7 години, не можа да намери подходящата роля, която да го задържи за по-дълго в реалитито, но се гордее, че поне е бил себе си. За "известните" и "незивестните" участници, за подозренията му "Кой е "Къртицата"?" и за симпатиите му към някои от момичетата вътре, чети по-надолу в интервюто, което той даде за ViewSofia часове, след като напусна формата.

Коментари: 2

B
BU_ (2013/04/07 / 23:32)
"известни" и "неизвестни"... добра квалификация :) Нека да не говорим за опит,... Емануела, Николета - страхотен опит, пример за обществото. Този мъж е абсурден. Вътре има точно 3 човека, които могат да бъдат наречени известни поради постижения, всички остнали не се различават от хората навън. А простотията в една голяма част от т.н "известни" не спира да блиика.
R
Realist (2013/04/07 / 10:55)
И на вас ли ви плаща това предаване, че ни го навирате по всякакъв повод? От интервюто останах с доста неприятно впечатление за показаната личност.... Тотално неприятно...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.