Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града - 8 - 14 април

Ким Кардашиян показа бременното си коремче

 32-годишната звезда пусна снимката в социалната мрежа twitter, облечена в черен клин и бяла тениска. Ким, която вече е в шестия месец, е силно....

People of art преди 11 години

Риалити звездата Ким Кардашиян знае много добре как да привлича вниманието. Бременността не й пречи да носи високи токове, къси рокли или такива, които не отиват на фигурата й. Папараците я дебнат навсякъде и заснемат всяка нейна крачка. Сега обаче, Ким направи истински фурор, като се щракна сама пред огледалото, показвайки наедрялото си коремче.

32-годишната звезда пусна снимката в социалната мрежа twitter, облечена в черен клин и бяла тениска. Ким, която вече е в шестия месец, е силно критикувана заради прекаленото напълняване по време на бременността си, но от снимката виждаме абсолютно нормално тяло на бременна жена.



По-рано през деня, Ким обядва със сестра си Кортни в Бевърли Хилс. Бременната Кардашиян беше облечена в черен гащеризон, който добре оформяше извивките й, докато по-голяма сестра Кортни изглеждаше зашеметяващо в къса златна рокля. Изглежда сестрите отиваха на парти, защото бяха приготвили подарък с етикет „Сам”.







Наскоро Ким призна,че взима дрехи за бременни от сестра си Кортни, която вече има 2 деца : „Хубаво е да се обърнеш за съвет към някой, който знае как да се облечеш, когато имаш бременно коремче”. Преди броени дни видяхме Ким, облечена в кремава рокля, която Кортни носеше по време на бременността си. 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра