Следва

Абитуриентско - И косата ми празнува с мен!

Кожа красива като пролетта - Sebium Global на BIODERMA - бекзомпромисният заличител на акнето

Пролет е и е прекрасно, защото показваме на света отново след дългата зима себе си, лицето си, раменете си, деколтето, шията, кожата...

Hair преди 11 години

Безкрайно обичаме пролетта, когато разгъваме и разлистваме себе си заедно с живота около нас след дългата и мрачна зима. Обичаме момента, в който ще открием шията, деколтето, раменете. В който ще вдигнем брадичката, ще отворим очите широко и ще започнем отново да преживяваме живота на светло, на чисто и наново.

Обичаме още, когато погледнем себе си в огледалото на прага на най-хубавия сезон в годината, да видим здрава, гладка и красива кожа. Без проблеми и без несъвършенства! Или поне без такива, които не са решени навреме и с успех!

Защото преди да последваме всички модни или бюти тенденции тази пролет, сме длъжни да осигурим първата и много важна част от грижата ни за красота - цялото внимание към кожата! Искаме да е чиста и гладка, без петна и несъвършенства, защото знаем, че никакъв грим не може да скрие неприятните проблемни зони по лицето.

Понякога всичко, от което имаме нужда, е домашна плодова маска или добър почистващ продукт, но когато проблемът е дерматологичен, залагаме на качествена, много качествена козметика, която няма да ни подведе.

Всеки, който е имал акне, а то засяга 90% от тийнейджърите и 50 (петдесет) % жените от зряла възраст, знае колко досадно може да бъде то. Възниква неочаквано, може да се появи поради много и различни причини и е крайно неестетично плюс проблемно, и не само за кожата, но и за самочувствието. Затова в този случай, особено що се касае до акнето в зряла възраст, действаме абсолютно безкомпромисно.

Задачата да пребориш проблем като този в никакъв случай не е лека. Затова ни трябва партньор, при това извънредно надежден.

И тук се намесва един великолепен продукт на френската дерматологична марка BIODERMA, която отдавна ползваме и обичаме, наречен Sebium Global. Вълшебният Sebium Global /Себиум Глобал/ буквално ликвидира проблемите ни с пъпки и черни точки. Продуктът е абсолютният пролетен must-have, не само, но основно  благодарение на новия патентован комплекс Bakuchiol + Fluidactiv, който има мощно антиоксидиращо действие и ребалансира нивата на мастните киселини, като не само предотвратява, но и лекува комедоните и възпаленията.

И още малко ценна информация: Sebium Global не само премахва черните точки и пъпките, но предотвратява опасността от образуване на белези, изглажда кожната структура, възстановява по биологичен път качеството на себума и действа в огромен процент от случаите.

Много лек и приятен за нанасяне, кремът освен лечебен, е и перфектна основа за грим. Хипоалергенен, некамедогенен и без парабени.

Продукт като този е задължиелен в набора ни козметични продукти през пролетта и лятото. Кожата ни е благодарна, а ние сме красиви и уверени. Sebium Global на BIODERMA може да сe използва самостоятелно или в комбинация с останалите продукти на френската фирма, икономичен и ефективен е и си струва опита, ако вече не сте сприятелени с него завинаги.

Като нас!

 

More Hair