Следва

Роберто Кавали за Карл Лагерфелд: "Изглежда смешен"

Жега в Холивуд - Джинси и черен топ са перфектната лятна комбинация за Чарлийз Терон и Никол Ричи

От лятото по-хубаво няма, когато не знаеш какво да облечеш. И докато тук все още чакаме полагащата ни се пролет...

All fashion преди 11 години

От лятото по-хубаво няма, особено когато не знаеш какво да облечеш. И докато тук все още чакаме полагащата ни се пролет, в Калифорния слънцето пече все по-силно върху покривите на звездите. Холивуд е нажежен, а знаменитите му жители показват първите си летни стилистични интерпретации с възможно най-малко и много леки и лежерни дрехи.

Очевидно обемните копринени топове и джинсите са ансамбъл, който ще се изрежда почти всекидневно в личния ни стил, когато лятото почука на прозореца, но Чарлийз Терон и Никол Ричи го правят толкова красиво небрежно, че ни се прииска още сега да пекне и да не спре до есента.

Предпочитаните от великолепната актриса скини джинси с дължина до глезена са съчетани с цветни балеринки и обемна риза без ръкави, а модел в широка момчешка кройка е изборът на Никол Ричи, която се завърна наскоро от ваканция в Сейнт Бартс. Риалити звездата и популярна купонджийка, макар и с две деца и съпруг, носи с широкия деним топ с тънки презрамки, под който се подава красив сутиен, ниски сандали и средно голяма чанта от плат.

И при двете разкошни жени очилата са много важна част от имиджа - Чарлийз ги харесва в ретро форма, а Никол - футуристични.

Как да не ти се прииска да е лято!?


Чарлийз Терон







Никол Ричи






 

More All fashion