Следва

Спечели с Zepter и ViewSofia: Транетте със свеж песто сос

Името й е Samsung, наричат я F500 - Новата дизайнерска пералня с технологията Eco Bubble™

Безусловно се влюбваме в забележителния дизайн на новата пералня Samsung F500, която не само е абсолютна...

All About Life преди 11 години

Безусловно се влюбваме в забележителния дизайн на новата пералня Samsung F500, която не само е абсолютна красавица, бяла на цвят, но и намалява консумацията на електроенергия с до 70%. А тъй като сме модерно мислещи жени, изискваме не само перфектно почистване на тъканите, но и икономичност на уреда.

Тази пералня ни глези с патентованата технология Eco Bubble™ /на която отдавна държим, още откакто за първи път усетихме предимствата й/, която прави възможно прецизно изпиране на дрехи на 15°C като при изпиране на 40°C, но намалява потреблението на енергия до 70%. За все още незапознатите, технологията Eco Bubble™ образува пяна чрез впръскване на въздух и вода в перилния препарат преди започването на перилния цикъл. Прането с пяна пести толкова много енергия, защото елиминира нуждата водата да бъде затопляна, а любимите ни дрехи са чисти и без никакъв риск да бъдат увредени тъканите им. 

Няма по-удовлетворяващо домашно усещане за комфорт от работа с висок клас перални машини от серията F500, които разполагат със Samsung Digital Inverter Motor. И ние не знаехме какво е, но полюбопитствахме и разбрахме, че става дума за мощната технология за перални с предно зареждане.

При пералните F500 надеждността на работата на мотора е подсилена от 10-годишната гаранция за качество, с която той се предлага. Има и дигитален инверторен мотор, с който се постига 50% повече икономия на енергия в сравнение с пералните със стандартен мотор. Освен това, той прави уреда по-издържлив, като намалява износването и използва постоянна енергия от магнит. Тъй като работи без четки, инверторният мотор гарантира по-малко триене между движещите се части и в резултат – по-малко износване на вътрешните компоненти на пералнята.



Пускаме си пералнята, а тя леко и тихо ни мърка благодарение на технологията Samsung - VRT plus™ (Vibration Reduction Technology) , която работи изцяло в наша полза, защото е толкова тиха, че без притеснение й даваме да работа дори нощем.

Модерната жена знае най-добре колко важно е да имаш повече свободно време, най-добре осигурено от сигурен и красив помощник. Новите перални машини от серията F500 на Samsung отговарят на най-високите стандарти за енергийна ефективност,както и на нашите изисквания. Те се предлагат в разновидности от енергиен клас A + до A + + + в ЕС и ENERGY STAR в САЩ. Стандартният нагревател е заменен с керамичен, който използва по-малко енергия и води до значителна икономия на средства и време.



Научихме и разликата при нагревателите - звучи скучно за момичетата, но не е. Проучванията сочат, че средният живот на стандартните нагреватели е по-малко от 3 години, докато пералните Samsung F500 се предлагат с вграден керамичен нагревател, който има по-малко пори по повърхността си и това помага за образуването на по-малко минерални отлагания от водата, което удължава живота им до 10 години. Причината за това е, че когато обикновените нагреватели влизат в контакт с молекулите на минералите във водата, настъпва химическа реакция, при която по повърхността на нагревателя се отлага твърда шуплеста маса, пречеща на нормалната работа на нагревателя. Керамичните нагреватели са с по-фина повърхност и нямат толкова силно изразени пори, което ги прави не толкова податливи на натрупвания.



Споменахме, че тази пералня не само върши чудеса, но е голяма красавица. Доставя ни истинско удоволствие страхотия дизайн и дълбочината на цвета, които подчертават красотата на всяко помещение. Crystal GlossTM дизайнът на Samsung добавя естествена органична прозрачност към вратата и бутона. Бутоните, които реагират и на най-лекото докосване с върха на пръстите, са създадени така, че да подчертават безупречния вид на пералнята, но и да не развалят перфектния ни маникюр. Дизайнът на F500 е завършен с широк дисплей с ледено син LED, който допринася за стилния и красив вид на пералнята.

Защото знаем отлично колко важно е всичко в полезрението ни да изглежда добре, за да се чувстваме приятно.

И повече от приятно!
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 16 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.