Следва

Кампаниите: невероятната душа на Louis Vuitton

Je t'aime Jane - И защо всички обичат този пуловер

И е секси именно заради тази асоциация. Емблематичната любов между френския музикант и британската актриса...

All fashion преди 11 години

... Най-вече защото върху му са изтъкани с бяла нишка думите „Обичам те Джейн”, от които на всеки става ясно за кого и на какво са посветени. Ако не се досети от първия път, то с надписа на гърба, който гласи "Gainsbourg is God", със сигурност ще му просветне.

Любовта и стила на Джейн Бъркин и Серж Гензбург, една от най-вдъхновяващите артистични двойки на 20-ти век, две изключителни личности на 60-те и днес, е превърната от дизайнерката Бела Фройд в жестока щампа лозунг и кеф от афиширането й за всички модно пристрастени.

И е секси именно заради тази асоциация. Емблематичната любов между френския музикант и британската актриса може да бъде муза за написването на красив, богат на образи и сюжетни линии роман, пълен с еротика и страст. Иначе обикновеният пуловер от мериносова вълна, който е необходима базова дреха, печели точки не с кройка, а с гениалната хрумка да върне спомена за двамата идоли. Наградената за стил икона на 2012-та от Британския съвет за мода Алекса Чънг също оценява дрехата като изключителен must-have, забелязана да я съчетава както тя умее.

Актрисата Оливия Уайлд също е изкушена да прегърне "Джейн и Серж", а блогъри по цял се надпреварват да я имат, снимат и носят. Може би затова моделът е изчерпан от наличност в най-популярните интернет бутици, в които се е е продавал на цена около 300 долара.




Алекса Чънг


Оливия Уайлд














 

More All fashion