Следва

Онлайн зареждане: Цветен сутиен

Кампаниите: невероятната душа на Louis Vuitton

Alma (душа) е съвършена чанта, създадена в отдавнашната...

All fashion преди 11 години

Alma (душа) е съвършена чанта, създадена в отдавнашната 1934 година от Гастон Луи, считана до ден днешен за символ на френската елегантност и лукс.

Рекламната й кампания за този и идния сезон е напълно адекватна на имиджа й - снимана в три емблематични града - Ню Йорк, Париж и Шанхай, с участието на четири топ-модела - Карли Клос, Дария Строкус, Як /Моника/ Ягасяк и Ирис Щрубергер, по избора на творческия шеф на фирмата Марк Джейкъбс.

Красавиците от колекция Рre fall 2013 на Alma виждаме оцветени в най-характерните за трите града цветове - жълто като цвят на нюйоркско такси за Голямата ябълка, френско синьо за Града на светлината и лачено червено за Китай.

Великолепната кампания се казва Chic on the Bridge и е буквално нещото, вложено в заглавието й. Защото надали можем да си представим нещо по-шик от Alma bag в изящна, слаба и добре лакирана ръка на някой друг мост, различен от Бруклинския, или романтичен мост над Сена в сърцето на Париж, или обещаващ тайнства мост над Яндзъ.

Снимките са на Стивън Мейзъл и ще бъдат в обръщение от следващата седмица. Стилист на кампанията е Людвин Поиблан.  









More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.