Следва

Диетата на стюардесите, а те го умеят - минус 6 килограма за 4 дни

Готови за пролетта - Детоксикиращите смути рецепти на Миранда Кер и Роузи Хънтингтън Уайтли

Превключваме на мощна и напълно сериозна програма, взаимствана от звездите, на които безусловно вярваме...

Health преди 10 години

Превключваме на мощна и напълно сериозна програма, взаимствана от звездите, на които безусловно вярваме, съдейки по перфектните им фигури. Мечтаем това лято да покажем стегнато дупе, добре оформени крака и дори плочки на корема, което е доста смело предизвикателство, но не и невъзможно. Всичко започва с манията по домашни смутита, основно в зелени цветове, които изглежда напоследък предизвикаха категорична зелена революция.

В случая се учим от изваяните до съвършенство модели Миранда Кер и прекрасната Роузи Хънингтън Уайтли. Двете красавици са големи привърженици на социалната мрежа Instagram и Twitter, където публикуват свои снимки със зелено смути (вид течна храна) в ръка. Тези сокове се оказват абсолютно магически, защото действат благоприятно не само на фигурата ни, но и на вътрешното ни състояние, като детоксикират организма и приема на витамини и минерали се осъществява в най-чистия им вид. Само 3 дни са ни нужни, за да влезем в тонус. И това е напълно възможно, при това с помощта на съвсем обикновени продукти. Полюбопитствахме какво специално има в зелената напитка и разбира се, разбрахме.

Най-често зеленото смути съдържа краставица, зеле, магданоз, целина, морков, репичка, цвекло, спанак, джинджифил, можем да добавим авокадо, лук, рукола и дори картоф.

Въпреки че зависи от организма ни, трябва да знаем, че е добре да приемаме от 4 до 6 чаши смути и 4 чаши вода на ден. Също така е доста ефикасно, ако намалим приема на твърда храна, в рамките на тези 3 дни. Не всичко е храна обаче! За да се доближим максимано до телата на горещите манекенки, ще са ни нужни и доза упражнения. Започваме с разходка на кучето, 20 минути крос или йога. На четвъртия ден не се връщаме обратно към твърдата храна, а приемаме главно плодове и зеленчуци, може и кафяв ориз.

Резултатът веднага е налице и видимо се чувстваме във форма, разбираемо защо. Все пак сме спрели приема на захар, която изтощава организма ни, а освен това свежите продукти са оказали влияние в положителна посока.

Приемът на зелени сокчета за повече от три дни не е препоръчително, защото ще лишим организма си от протеини, които са жизнено важни. Но все пак можем да приемаме по един коктейл на закуска, например.

Сокът на Роузи



4 листа маруля
2 стръка целина
1 чаша пресен спанак
1 ябълка, обелена и нарязана
1 круша
½ банан
Сокът на ½ лимон
1 ½ чаша вода

Смесваме всички продукти в шейкър и миксираме до получаване на хомогенна смес

Сокът на Миранда



4 листа от къдраво зеле
3 стръка целина
1 краставица
4 стръка магданоз

Миксираме всичко заедно до получаване на хомогенна смес.
 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.