Следва

Николета Лозанова в ново амплоа: става водеща

"Сподели книга с Приятел", страхотната инициатива на ViewSofia във Facebook продължава

За втора поредна година, в името на на един от най хубавите български национални празници...

Books преди 11 години

За втора поредна година, в името на един от най хубавите български национални празници - 24 Май, прекрасната инициатива на ViewSofia на страниците ни във Facebook "Сподели книга с приятел" продължава.

В продължение на 46 дни, през които подарихме и продължаваме смело напред, 46 страхотни нови и хитови заглавия, инициативата ни набира още повече последователи, споделяния и отбелязвания на снимките на страницата ни във Facebook.

С 15 142 абсолютни фенове и с благодарности към десетките партньорски издателства - Colibri, Enthusiast, Еднорог, Кръгозор, Бард, Жанет 45, ERA, Книгомания, ФАМА, Аrtline, Изток-Запад вървим право към целта си - повече книги за повече приятели.

Ако искаш и ти да подариш достоен подарък на свой близък, следи редовно Facebook и страниците на ViewSofia, за да разбереш как да го направиш, защото няма да спрем с изненадите до 24 май, а можеш да започнеш още сега да правиш приятелите си щастливи като им подариш книгата, която ти предлагаме днес - том 2 на 1Q84 на Харуки Мураками.

Можеш да се включиш в инициативата от тук!




Когато в Япония са публикувани първите две книги на 1Q84, читателите разграбват милионния тираж и са завладени изцяло от историята на Аомаме и Тенго и странния паралелен свят, който те обитават. И тогава – година по-късно – за радост на читателите Мураками съвършено неочаквано публикува книга трета на романа, криеща развръзката на необичайното повествование, в което ни потапя разюзданото му въображение.

Както ни подсказва заглавието, романът е поклон пред Джордж-Оруеловата „1984“ (цифрата 9 на японски се произнася като буквата Q).

Годината е 1984. Аомаме е заседнала в такси в тежкия трафик на Токио, а има неотложна и спешна задача, която трябва да изпълни на всяка цена. Шофьорът ѝ предлага решение на проблема и тя приема, но в резултат на действията си започва да се чувства все по-откъсната от действителността. Тенго, който мечтае да бъде писател, води едно с нищо незабележимо съществование, докато не се оказва забъркан в странна история, свързана с литературна награда, за която е кандидатствало с първия си роман седемнайсетгодишно момиче. Историята, описана в романа, въздейства силно на читателите, но дали е истинска, или измислица? Междувременно Аомаме и Тенго започват да усещат, че светът става все по-странен, а те не могат един без друг...



More Books