Следва

Хайвереният крем на госпожа Тръмп - задължителен за малкия Барон

Новозеландски Дръм енд Бейс за първи път в България

Ясни са всички детайли около гостуването на... 

Music преди 11 години

Остават няколко дни до първото парти на новозеландците State of Mind на родна земя. Организаторите от HMSU продължават да обявяват интересни подробности около събитието, което ще се проведе в столичния Парти център 4КМ.

Освен представителя на новозеландското дуо, в събота публиката ще може да се наслади и на специален сет от един от най-прогресиращите български дръм енд бейс продуценти – L 33. През последните няколко месеца е невъзможно да останем пасивни към продукцията на младока от Велико Търново, а интересът от страна на артисти като Andy C, Enei и Break говори достатъчно за уменията му. Заедно с него ще видим и дългоочакваните индивидуални сетове с марка HMSU.

След няколко месеца почивка на сцената се завръща един от основателите на организацията – Targy, кaто освен него ще можем да чуем и другият такъв – acidtrip. Konspirator и Mocks този път няма да се подвизават заедно зад пулта като High Roll, а ще предложат типичните за тях селекции, доказали се в стотиците партита зад гърба им. Края на вечерта ще сложи машината за бийтове и собственик на лейбъла Metafiziq, Ogonek. Освен селекцията от разнообразен дръм енд бейс, гостите ще могат да се насладят и на солидно количество звук, предоставено от световно признатата българската марка Clear Sound. Осветлението и LED екраните също ще допринесат за по-доброто възприятие на партито.

Ето и пълната програма:

22:00 - 22:45 - warmup mashup
22:45 - 23:45 - acditrip
23:45 - 00:45 - L 33
00:45 - 01:30 - Konspirator
01:30 - 03:30 - STATE OF MIND
03:30 - 04:15 - Mocks
04:15 - 05:00 - Targy
05:00 - 06:00 - Ogonek

Продажбата на билетите преминава при огромен интерес, като предварителните бяха разпродадени за две седмици, а в момента могат да бъдат закупени на стойност от 15 лева. В деня на събитието цената ще е 20 лв. и е добре всички, които искат да чуят State of Mind, да не чакат последния момент, а да посетят офисите на EVENTIM в цялата страна или онлайн на eventim.bg

Ясни са всички детайли около гостуването на State of Mind на 13-ти април в Парти център 4КМ


 

More from View Sofia

More Music