Следва

Най-скъпите подаръци на звездите

Хайвереният крем на госпожа Тръмп - задължителен за малкия Барон

Барон, или Барън, за да сме точни, е на 7 години - млад, но роден със сребърна лъжица в уста. Син на магната...

People of art преди 11 години

Барон, или Барън, за да сме точни, е на 7 години - млад, но роден със сребърна лъжица в уста. Син на магната Донълд Тръмп и последната му, трета съпруга, словенката Меланиа, младежът, оказа се, след всяка баня бива обилно намазан "от глава до пети", по думите на майка му с хайверения луксозен крем, който бившата манекенка изобрети самостоятелно и вече пусна на пазара от пролетта.

Пред ABC News госпожа Тръмп отбелязва, че момчето обожава продукта на майка си, а и как да не го, след като според рекламната брошура в крема се съдържат 20 био-минерала, които оставят кожата "нахранена и подмладена".

Luxe Night Cream
е с цена от 100 долара, продава се тук заедно с останалите продукти от серията на госпожата и очевидно ще има търговски успех, като всичко поръсено със златния прах на династията Тръмп.


Меланиа Тръмп в дома си

Нито в брошурата обаче, нито в откровенията на Меланиа пред колегите не се казва дали кремът върви и с шампанско, както е обичайно за хайвера, но едно е сигурно - грижата за младия Барон е повече от подобаваща при такива родители.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра