Следва

Турско синьо, силно синьо или big blue рокля

Дизайнери за следене - Бохемска рапсодия в кънтри стил с парче кожа. Чантите на Ани Уилямс

Връщаме се назад във времето, още когато Ани Уилямс изкарва хляба си с писане на текстове. Съдбата определя...

All fashion преди 10 години

Това е любовна история между две ръце и парче кожа, които в комбинация с големия талант на една млада дама, могат да създадат истински вълшебства.

Връщаме се назад във времето, още когато Ани Уилямс изкарва хляба си с писане на текстове. Съдбата определя да живее в Уайоминг, САЩ, но после я премества в Нашвил, където бъдещата дизайнерка записва музика в малко звукозаписно студио. През студентските си години обаче не писането се оказва основното й занимание, а шиенето. Купува си машина със спестени пари и започва да експериментира с материи. Ани отделя всяка свободна минута за парчетата кожа, с които прави най-вече чанти. Но същността на историята започва в едно кафене, където собственика забелязва страхотния й клъч, направен от самата нея, разбира се. Първата поръчка е направена и Ани никога не забравя трите продадени клъча.

И ето че след една година, на пръв поглед второстепенното занимание, взима връх и надделява над музиката. С месец януари 2012 година започва истинското предизвикателство за Ани Уилямс, която прави бизнеса си с чанти напълно официален.



Любовната история се разгръща и започва да живее свой живот в малко студио. Там Ани създава своите малки творения от кожа и осъществява мечтите си, в които тя плахо вярва, но съвсем целеустремено сбъдва.



Двете ръце на Ани са същински дар, защото тя не просто изкарва хляба си с тях, за нея работата й е извор на енергия, на живот и вдъхновение. Всяка една чанта е създадена от грижливо обработена кожа, която тя ръчно зашива на машината си. Резултатът е очевиден - абсолютно красиви земни цветове в прави форми. За целия си начин на живот Ани Уилиямс казва, че се чувства много по-удобно да живее семпло и честно, точно така можем да опишем и чантите й.


 














Нещата на Ани могат да се намерят тук: awleathergoods.myshopify.com

More All fashion