Следва

През седмицата ще видим... или най-интересното в афиша на града 15 - 21 април

Най-скъпите подаръци на звездите

Всички сме наясно с трудността да избереш добър, смислен, навременен и най-вече изненадващ подарък на любим човек. Особено ако си...

People of art преди 11 години

Всички сме наясно с трудността да избереш добър, смислен, навременен и най-вече изненадващ подарък на любим човек. Особено ако си звезда и можеш да си позволиш широк набор от възможности.

Какви обаче невероятности си подаряват звездите. Списъкът е дълъг и искрено изненадващ. При това драстично остойностен.

Така например Робърт Патинсън избра да подари на Кристен Стюарт за скорошния й рожден ден - химикалка. Да, химикалка, но не съвсем най-проста, а златна, при това буквално. Пишещият инструмент на любовта струва точно 46 000 долара.

Работата е там, че Кристен колекционира химикалки. Новият й подарък е рядка вещ. В света има всичко на всичко 40 бройки, изработени от бяло злато, което вероятно определя и нескромната цена. Робърт е помолил на химикалката да бъде гравиран надпис From R, дето се казва, да помни Кристен от кого й е.
Не само Робърт Патинсън е така щедър.


Робърт Патинсън и Кристен Стюарт

Други холивудски знаменитости също са обичайно много щедри, когато се касае до избор на подарък на близки до сърцето им хора. 

Ник Кенон подари на Марая Кери розов автомобил Порше. Съпругът се отчете пред певицата по повод 40-ия й рожден ден.


Ник Кенон и Марая Кери

Анджелина Джоли подари на Брад Пит мотоциклет. За този подарък Джоли е платила 100 хил. долара. А на мотоциклета на своя любим тя поръчала да напишат:  "My Sweetheart The Drunk" - името на последния албум на Джеф Бъкли - любимият изпълнител на Брад.


Брад Пит и Анджелина Джоли

Бен Афлек подари седем каратов диамантен пръстен на Дженифър Гарнър. Този дар Бен е дал на жена си без причина, а само заради факта, че тя е "страхотна майка".


Дженифър Гарнър и Бен Афлек 


Аштън Къчър подари на Деми Мур в доброто старо време скъпо лимитирано издание на книга, посветена на изкуството.
Когато двамата актьори бяха още женени, Аштън купи за Коледен подарък на Деми книга за 1 800 долара.


Аштън Къчър и Деми Мур

Подаръкът на Кит Урбан за Никол Кидман преди време беше огърлица с елмази и изумруди и й беше връчен по повод рождения ден на дъщеря им Фейт Маргарет. Стойността на бижута бе 120 000 долара.

Независимо, че детето износи не самата Никол, а сурогатна майка.


Кит Урбан и Никол Кидман

 

More from View Sofia

More People of art

20 пъти, в които ЧЕРВИЛОТО в главната роля променя всичко

People of art преди 3 седмици

Важен елемент, който допринася за дефиницията на персонажи във филми и известни личности. От Одри Хепбърн до кралица Елизабет II – припомняме 20 пъти, в които червилото е не просто емблематична част от визията, а буквално я взривява.

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 10 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра