Следва

Майки след 40! Холи Бери и още 10 звезди, избрали да родят в четиридесеттe си години

Деми Мур - прекрасна и тъжна, въпреки оранжевите веселушки на краката й

В последно време Деми Мур сякаш се потопи вдън земя, и може би това... 

People of art преди 11 години

В последно време Деми Мур сякаш се потопи вдън земя, и може би това следваше да се очаква - актрисата преживя тежък развод, на всичкото отгоре бившият й цъфти от жизненост постразделно, обвързан с много по-младата Мила Кунис.

И все пак, въпреки неприятностите, които могат да разтърсят и дъб, а Деми не е слаба жена, звездата не забравя за работата си. Преди дни папараци я засякоха в един от офисите на Холивуд, облечена в ежедневно удобно облекло - тесни джинси, кашмирена жилетка и свежи и весели чепици, истинско хапче за добро настроение.

Като изключим жизнерадостният акцент в облеклото обаче, лицето на госпожа Мур е все така тъжно, както и преди месеци. Във времената, когато беше с Аштън Къчър актрисата, помним, буквално сияеше, докато сега усмивка на изразителното й лице почти не се появява.

Но какво пък, Деми Мур е толкова талантлива и красива, а нас ни тресе искрена женска солидарност и затова: стискаме палци усмивката на това борбено лице да засия отново, най-добре от любов! Все пак,нищо не свършва с един развод, пък бил той и някъде близо до 50-те /Деми навърши 50 в края на миналата година/. 









 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра