Следва

Испанският супер талант Danny Avila закрива сезона в Yalta Club

Сиена Милър: "Нямам повече време за мода"

Екс-гаджето на холивудския мачо Джуд Лоу, моделът, дизайнер и актриса Сиена Милър, чийто неповторим стил се...

People of art преди 11 години

Екс-гаджето на холивудския мачо Джуд Лоу, моделът, дизайнер и актриса Сиена Милър, чийто неповторим стил се опитваха да копират стотици фенки, неочаквано призна, че просто вече няма време за мода, защото всяка свободна минута предпочита да посвещава на общуване с приятеля си Том Старидж и дъщеричката им Марлоу.

За своето отвръщане от модата Сиена разказва в интервю с френското издание на Madame Figaro:

"Нямам никаква представа какви в момента са тенденциите в модата! С появата на Марлоу не ми остава време за нищо."

31-годишната Сиена никак не се притеснява как ще изглежда през обектива на парапаците:

"Честно да ви кажа, ни най-малко не ме интересува как изглеждам." Естествено, да не е модерна, не й се удава съвсем, дори поради факта, че от горе до долу актрисата е облечена в дизайнерски дрехи, което винаги е от полза за уличната мода.

"В момента силно ме интересува изражението на хип-хоп културата в модата и това как момичетата интерпретират тази нова естетика. Винаги съм имала чувството, че животът се състои от спомени за 1940-те, 1950-те, 1960-те, модата на които години непрекъснато се връща. Но появата на уличната мода в момента определено внесе нова струя в тази култура."

Раждането на дете напълно е подменило приоритетите на звездата:

Намирам се в точното време на точното място. Обичам модата, но не се отъждествявам с нея. Харесвам работата си, стилът си, но главата ми не е заета само с това, независимо, че на хората им се иска да вярват в обратното. Сутрин не се събуждам с думите: "Хм, аз съм стил-икона!" Животът ми е много разнообразен, имам дете, което е готово да ме пусне само за няколко часа и то нощем."


Марлоу скоро ще порасне и вероятно ще й бъдат интересни и други неща, освен мама. Дали това ще е модата, предстои да установим, но везните ни се накланят повече към положителния отговор. А че на Сиена й отива всичко, дори и небрежността, може би ще се убедите от снимките. 


Сиена Милър


Сиена Милър с дъщеря си Марлоу






Том Стъридж и Сиена Милър





 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра