Следва

Б като Библия, Б като Блог

Страхотната Кармен Дел'Oрифис - най-възрастният модел в света - снима поредната си рекламна кампания

Срещата с Кармен Дел'Oрифис e изключително вдъхновяващо преживяване, за което сякаш отдавна сме си...

All fashion преди 11 години

Срещата с Кармен Дел'Oрифис e изключително вдъхновяващо преживяване, за което сякаш отдавна сме си мечтали и затова благодарим за подсказката на блогъра zanita, която се среща с невероятното дама по повод нейна фотосесия в Голямата ябълка.

Госпожа /защото не ни идва да й кажем госпожица, както е правилното/ Кармен е най-възрастният работещ супермодел в света в момента.

На 81 години преди дни дамата изпълни поредния си ангажимент, представяйки облеклата на признатия за истински крал на облеклото за през нощта в Австралия - Peter Alexander. Кармен представя изумително луксозни дълги копринени нощници, пижамени комплекти от коприна в две части и други скъпи облекла за вкъщи, а поводът е новата колекция на фирмата, посветена на предстоящия Mother's Day.

Снимана в Ню Йорк Cити от световно признатия фотограф Aлексей Хай, кампанията прекрасно улавя неповторимостта на Кармен, настроението й за живот и великолепната увереност на успяла, силна, зряла и щастлива жена.



Абсолютна модна икона, муза на стила и съвършенството, Кармен, освен че върши перфектно работата си, вероятно би била страхотно ценна в разговор, посветен на живота, връзките и кариерата, но за това се надяваме да дойде време друг път.

Изумителна жена, която буди възхита, но пък може би не може да прави пържените филийки на баба, така че ... всяка баба е красива, тази обаче работи като модел и го прави действително добре.
























 

More from View Sofia

More All fashion