Всички носят - очилата на австралийския бранд Le Scepcs

Миранда Кер, сънародничка на дизайнерския лейбъл, носи Le Specs докато прекарва времето си на плажа, а...

Очилата на австралийския бранд /напоследък Австралия е много плодовита на фешън идеи/ Le Specs обикновено разпознаваме по нестандартните им геометрични форми, цветните рамки и цялото усещане за лято, което идва от дизайна на моделите, и напълно вярваме в избора на Риана, Миранда, Кара и още модни знаменитости, предпочели да ги носят. Навсякъде.

Le Specs са безкрайно интересни всеки сезон, макар и да създават не малко класически модели, и често очила с тази марка се появяват в сесии за летните издания на Elle, Vogue, Glamour. Факт е, че са превъзходен летен аксесоар, весел и свеж, какъвто трябва да е най-купонджийският сезон.

Голям почитател на тази марка и особено на модела, наречен с леко шантавото име RiRi, представляващ многоъгълник в окръжност, е Кара Делевин, супер звезда на подиумите от година-две, който сякаш е създаден за нея. Британската млада лудория е позната с изразено тийнейджърския си леко пънк стил, на който RiRi пасват чудесно.Миранда Кер, сънародничка на дизайнерския лейбъл, носи Le Specs докато прекарва времето си на плажа, а великият експериментатор, готов да пробва всичко на планетата, Риана, ги прави нейни любимци и често я виждаме да носи разновидностите му в авангардни и футуристични дизайни, подписани с името на лейбъла.


Henry Holland X Le Specs, 2011

Страшно харесваме концепцията на бранда да създава очила с чувство за хумор, младежки нюанс и безкрайно разнообразие. Влизали са в колаборация с Хенри Холанд, друг новатор в модния дизайн, от която се раждат прелестни модели с необичайни форми. Колекцията Kokomo

Последната им колекция, наречена Kokomo, пък е вдъхновена от Ямайка и съдържа 36 броя феноменално добри очила с цветовете на острова на абсолютно достъпни цени. Ето защо всички го носят. 

Моделите на Le Scpecs можем да намерим тук на цени между 46 и 70 долара.
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia