Следва

Миранда Кер спира да работи като ангел на Victoria's Secret?

Всички носят - очилата на австралийския бранд Le Scepcs

Миранда Кер, сънародничка на дизайнерския лейбъл, носи Le Specs докато прекарва времето си на плажа, а...

All fashion преди 10 години

Очилата на австралийския бранд /напоследък Австралия е много плодовита на фешън идеи/ Le Specs обикновено разпознаваме по нестандартните им геометрични форми, цветните рамки и цялото усещане за лято, което идва от дизайна на моделите, и напълно вярваме в избора на Риана, Миранда, Кара и още модни знаменитости, предпочели да ги носят. Навсякъде.

Le Specs са безкрайно интересни всеки сезон, макар и да създават не малко класически модели, и често очила с тази марка се появяват в сесии за летните издания на Elle, Vogue, Glamour. Факт е, че са превъзходен летен аксесоар, весел и свеж, какъвто трябва да е най-купонджийският сезон.

Голям почитател на тази марка и особено на модела, наречен с леко шантавото име RiRi, представляващ многоъгълник в окръжност, е Кара Делевин, супер звезда на подиумите от година-две, който сякаш е създаден за нея. Британската млада лудория е позната с изразено тийнейджърския си леко пънк стил, на който RiRi пасват чудесно.



Миранда Кер, сънародничка на дизайнерския лейбъл, носи Le Specs докато прекарва времето си на плажа, а великият експериментатор, готов да пробва всичко на планетата, Риана, ги прави нейни любимци и често я виждаме да носи разновидностите му в авангардни и футуристични дизайни, подписани с името на лейбъла.


Henry Holland X Le Specs, 2011

Страшно харесваме концепцията на бранда да създава очила с чувство за хумор, младежки нюанс и безкрайно разнообразие. Влизали са в колаборация с Хенри Холанд, друг новатор в модния дизайн, от която се раждат прелестни модели с необичайни форми. 



Колекцията Kokomo

Последната им колекция, наречена Kokomo, пък е вдъхновена от Ямайка и съдържа 36 броя феноменално добри очила с цветовете на острова на абсолютно достъпни цени. Ето защо всички го носят. 

Моделите на Le Scpecs можем да намерим тук на цени между 46 и 70 долара.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.