Следва

Каква е връзката ви?

Седмичен хороскоп - 29 Декември - 4 Януари

Какво ви очаква през седмицата...

преди 15 години

Какво ви очаква през седмицата:



 
ОВЕН 21.03. -20.04 

Най-голямата суетня е животът
!

На случващото се през тази седмица гледай философски. Всичко е суета на суетите, а ти може да извлечеш нещо полезно за себе си, наблюдавайки развитието на събитията. Възможно е нещата, които си запланувал да се провалят в последната минута, но това да не те огорчава. В края на краищата ще ти се появи свободно време, така че ще можеш добре да си поспиш. За празничната вечер не експериментирай с подстрижка и нов цвят за косата – това е необходимо да се направи от рано и то при стилист, който добре те познава и на който се доверяваш напълно.





ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05. 

Животът е рисуване.......без гума за триене
!

Не задържай обиди в себе си – те са източник на болести и колкото по-бързо от тях се избавиш – толкова по-добре. Излишната емоционалност и невнимателните изказвания могат да усложнят отношенията ти, затова следи думите си и не си слагай на сърцето малките неуспехи. Посвети повече време за почивка, вземи си ако е възможно краткотраен отпуск. Седмицата е благоприятна за пътешествие с любимия човек. Ще те съпътства успех и разбирателство във всичко. Дори и никъде да не заминеш, тези дни ще те дарят с нови впечатления. 





БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06 

Всичко, което се случва, се случва с точно определена причина
!

Не е изключено тези дни да не се радваш твърде много на външния си вид. Нито щателната грижа за кожата, нито новата прическа, нито дългите часове пред огледалото в търсене на ярък стил ще дадат желания резултат. Не се панирай! Работата е там, че си настроен твърде критично по отношение на себе си. Така че за начало се постарай да се отпуснеш. Ако не реагираш твърде шумно на дребните жизнени неудачи, то любимия човек внимателно ще те изслуша и ще ти помогне да се справиш с всички проблеми. 





РАК 22.06 – 23.07 

Давай шанс на всеки твой ден да бъде най-добрия в живота ти
!

Ще проявиш склонност да отстъпваш пред най-нищожните препятствия, но знай че това ще породи нови проблеми. Необходимо е да се успокоиш и да помислиш – струва ли си да се притесняваш за това, от което се страхуваш? Обърни внимание на състоянието на косата си. Нуждае се от допълнителна грижа. Приложи нова маска, съдържаща овлажняващи вещества. В Новогодишната вечер непременно подчертай косите си с аксесоари – панделки, диадеми, цветни фуркети, мъниста, камъни – може да си поиграеш на контраст или да подбереш нещо в тон с роклята, обувките или с колана. 

 



ЛЪВ 24.07 – 23.08 

Животът е един избор, а всеки избор ти открива различен път
!

Избави се от всичко ненужно, дребнаво, пречещо както в професионалната ти дейност, така и в личния живот. Избягвай суетата и не се страхувай да се смееш на себе си. Старай се по никакъв повод да не се допитваш дори до най-близките си приятели, а още по-малко до хора, които малко познаваш. Вслушвай се само във вътрешния си глас – това ще ти помогне да избегнеш всевъзможни проблеми. Помисли за грима в празничната нощ – той трябва да те направи не само привлекателен, а и неотразим. Екстравагантната рокля изисква екстравагантен макиаж, а карнавалният костюм – добре обмислено „оформление” на лицето.





ДЕВА 24.08 – 23.09

Или се престрашаваш да излезеш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите
!

Седмицата обещава да бъде пълна с противоречия. Не се увличай твърде в работа в ущърб на отношенията с любимия човек. Ако ти е омръзнало познатите постоянно да използват твоята добротата и отзивчивост за користни цели, то тази седмица е подходяща да промениш подобно отношение. Може да си подариш пътуване до Новогодишен Париж или да избереш глухо високопланинско селце и да се насладиш на чистия въздух и прекрасните пейзажи. Подбери специални парфюми в случай на лошо самочувствие. Отдай предпочитание на леки, цветни аромати – те отлично повдигат настроението и придават енергия. 

 



ВЕЗНИ 24.09 – 23.10 

Животът е като басня........измерва се не по дължина, а по съдържание
!

След празниците е време да изоставиш всичко и всички, и да си отдъхнеш. Това заслужаваш не само ти, но и твоята кожа. Затова звездите ти препоръчват да се отправиш към море и слънце, а също да не забравяш за процедури, които овлажняват и хранят кожата. Не мисли кой да поканиш с теб на такова пътешествие – дори и твоят най-добър приятел няма да ти позволи да почиваш така както на теб ти се иска. Самостоятелност – важна съставна част на отдиха сега.

 



СКОРПИОН 24.10 – 22.11 

Очарователна седмица
!

Наслаждавай се на тази седмица, плувай по течението, почивай, фантазирай. Може неочаквано да попаднеш в елитен кръг или да преживееш съдбоносна среща. Сега ти интригуваш и очароваш околните – позволи си да се въвлечеш в романтично приключение, което е напълно възможно да ти достави не само радост, но и да те накара да се замислиш за бъдещето.





СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12 

Черното е винаги на мода
!

Време е да си спомниш, че черният цвят – това е класика за всички времена, така че обличайки се в черно, ще направиш правилния избор. Добави само подходящите аксесоари – разбира се съчетаващи се един с друг. Не се страхувай, че на официалната вечеря ще се загубиш сред другите, също облечени в черен тоалет. Успешно подбран нов парфюм с екзотичен аромат ще те отдели от тълпата. А ако се държиш и с подобаваща увереност няма как да не бъдеш забелязан.





КОЗИРОГ 22.12 – 20.01 

В синьо – хармония, свобода и спокойствие
!

Тъй като тази седмица ще имаш много свободно време е най-вероятно да изгубиш голяма част от него, заемайки се с гардероба си. Звездите ти препоръчват да обърнеш особено внимание на синия цвят – сега неговите отенъци са особено актуални. Така че извади от шкафа с дрехи всички отенъци на синьо, а също погледни в магазините за нещо новичко. Ако в плановете ти влиза придобиване на нов парфюм, пробвай ароматите на тези марки, които са опаковани в сини кутийки.





ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02 

Животът е толкова хубав, колкото сам си го направиш
!

Стремежите ти ще се увенчаят с успех и ще се почувстваш щастлив. Остава само да пазиш и охраняваш щастието си. Можеш да насочиш отношенията в нужната за теб посока, но не забравяй да отчиташ интересите на любимия човек. Ако се безпокоиш за килограмите си, имай предвид, че в борбата за стройна фигура не всички средства са добри. Пропуснатата закуска е лоша идея, дори и сутрин да нямаш апетит. Плодова салата или свеж натурален сок изчистват организма от токсини и шлаки, които не само пречат на храносмилането, но са и главен съюзник на целулита и лошия цвят на лицето.





РИБИ 20.02 – 20.03 

Поглези кожата си!


За тази цел на първо време са ти необходими няколко вида ароматен скраб за тяло и душ-гел. Не забравяй и пяна за вана. В близките дни не един път ще ти се прииска да се поразнежиш в топла ароматна вода, така че, за да направиш тази процедура колкото се може по-приятна е необходимо да се подготвиш предварително. Звездите ти препоръчват да обърнеш особено внимание на средства с аромат на ябълка, канела и цвят от портокалово дърво. Ако си влюбен – приятен вариант за посрещане на Новата година е съвместна вана или джакузи. Важното е да проявиш фантазия – подходяща украса, пяна, няколко чинийки с хапки, чаши с шампанско, свещи.

More from View Sofia

More